Jenkkien sodat ulkoistetaan

ja suuri tekijä on ollut firma nimeltä Halliburton. Sen aikaisempi johtaja nostettiin Bush tyhmemmän aikana muistaakseni varapressaksi. (korjatkaa?) Tämä Halliburton hoiti suuren osan sotatoimien tukitehtävistä Irakissa, hoiti kuljetuksia, majoitusta, muonitusta, turvallisuushommia, vapaa-aika-viihdykkeitä jne.

Niissä hommissa käytettiin paljon sodasta kotiin palautettuja veteraaneja, jotka olivat henkisesti jo pahoin vammautuneita sodan traumoissa. Heille ei löytynyt töitä kotimaassa, sopeutumattomuuksien vuoksi, mutta vanhoille sotatanterille raakit kelpasivat. Halliburton taisi saada halpaa työvoimaa? Samaa roisia rahastusta tekee monta yhtiötä, yhden nimi on Blackwater. Muista saattaa löytyä netistä, en ole jaksanut kaivaa.

Yleensä näillä kehäraakeilla on vielä huumeongelmia, jotka ovat hyvin yleisiä sotilailla, jotka joutuvat jatkuvasti olemaan jännityksessä ja toisaalta ooppiumia yms kamaa on edullisesti tarjolla. Siitä sitten johtuu, että nämä porukat ovat kovin liipasinherkkiä. Yksi törkeä tapaus oli muutama vuosi sitten, jolloin tällaiset ”turvallisuusporukat” teurastivat kokonaisen pienen kylän ihmiset ilman syytä,. Omia harhojaan peittääkseen keksivät kaikenlaisia selityksiä, joita on mahdoton jälkeenpäin selvittää.

Äsken tuli tv-juttu, jossa tämä sama Halliburton on vastaamassa syytöksiin, että se BP:n alihankkijana toimi tyhmästi ja on nyttemmin salannut todisteita, joilla hölmöydet voitaisiin todistaa. Katastrofi sattui Mexiconlahdella, jossa näiden typeryyksien takia räjähti öljynporauslautta. Onnettomuudessa kuoli 11 lautan työntekijää. Katastrofi oli USA:n kaikkien aikojen suurin öljytuho ja saastutti luontoa laajasti. Näin nämä jenkkien öljy- ja rahapiirit pyörittävät hallituksesta käsin maailmaa päin helvettiä. Öljyraha ja sotateollisuus rahoittavat avokätisesti republikaanien ehdokkaita, kuten Busheja.