Sain usean kuvan sarjan Luxorista.

Ensi talven kämppä on seinien osalta valmis, meillä sanottasiin kai "lämmöt päällä" - valmiudessa. Mutta siellä kun lämpö riittää myös ulkona, termi ei toimi. Aion ottaa mukaan kevyen uima-altaan koska se on asia jota olen eniten kaivannut asumisen mukavuutta lisäämään. Olen kuullut että joku britti joka sinne talveksi muuttaa, olisi altaan vienyt kerrostalon katolle. Siellä vaan suuri vesimäärä aiheuttaa ehkä paino-ongelman talolle. Savitalon pihalla se ei ole ongelma.

Vielä on hankittava kaikenlaista kalustusta, sillä niitä ei vuokraaja hanki. Keittiön kalusteissa on eniten pähkäiltävää. Onneksi ihan vieressä on pikku verstas, jossa väsätään palmunlehtien ruodeista kalusteita, kuten tuoleja, pöytiä, sänkyjä, hyllyjä sohvia, joten sellaisille ei tule edes kuljetuskuluja.

Valaistus on oma miettimisensä ja jotakin on pakko viedä mukana, että voi edes lukea iltaisin. Sieltä kyllä saa ihan kaikkea. Esim e-säästölamppuja on tarjolla ja ne syttyvät nopeasti, paremmin kuin kotimaan pienillä markkinoilla oli aluksi. LED-lamppuja vaan joka paikkaan.