Yleensä en viitsi iltaisin liikkua kämpältä minnekään. Mutta nyt tuntui että pitää saada niska kuntoon ja kun poika avaa kuntosalin miehille vasta klo 19, oli pakko lähteä hiippailemaan. Aika veijari tämä hieroja, tunnisti viime talvelta ja muisti nimenkin, melkein oikein. Hän puhuu kovin vähän englantia, mutta siellä hengailee kaveri joka osaa. Selvisi että tämä vesseli oli käynyt Itävallassa ja tiesi mitä lumi ja jää ovat. Hän siis puhuukin paremmin saksaa, jota sitten molotimme, minä en läheskään niin sujuvasti kuin hän.

Pojat kertoivat että heillä on toimintaa myös Steigenbergerissä. Siihen minä totesin että siellä on myös hotellin hinnat, johon pojat myöntelivät. Lupasikin hyvän hinnan kun ollaan vanhoja tuttuja. Ja niinhän se olikin, että 15LE selkä-niska-hireonnasta on halpaa. Annoinkin alkajaisiksi 20. Katsotaan nyt miten se menee jatkossa.

Pojat selittivät että ovat perehtymässä vanhoihin perinteisiin, tuhansia vuosia vanhoihin menetelmiin. Nyt niistä oli ensi kertaa käytössä minulle eräänlainen kuppaus. Siinä ei tehty reikiä ihoon, mutta tulitikulla kuumennettu juomalasi tömähti useaankin kertaan selkään. Tuntui ihan hyvältä lämmin esine ja kai se jotakin vaikuttaakin, kun on vanha keino ja tuttu meilläkin. Tämä lasi imaisee kiinni öljyiseen ihoon kun siinä syntyy tyhjiö ja se nostaa ihoa koholle. Hieroja arveli että katsonko telkkaria vinossa asennosssa, kun on sellaista kireyttä toispuoleisesti. Selitin että katson ihan suoraan, mutta käytän aika paljon hiirtä läppärissä. Ehkä se sitten vaikuttaa? Ja lasiakin nostan aina oikealla kädellä! Sitä liikettä tulee aika usein.