luxor 126.2010 tilastoa

Kurkkasin juuri tilastoa blogista ja olen hämmästynyt ja iloinen.

Paras luku on ollut 55 lukijaa päivässä. Huononakin päivänä on ollut yli 20, käsittämätöntä minusta. Varsinkin, kun en ole mikään kirjallinen kyky, laiskaa tekstiä, lähes tajunnanvirtaa, huonoa kieltä, kirjoitusvirheitä. Käyntien pituus välillä 4-8 minuuttia, jossa ajassa kai ehtii tuoreimmat jutut lukaista. Se vilkaisu tehdään useimmin illan pimetessä.

Sain aiheen katsoa, kun tuli lukijapostia Heinolasta Antilta, eli toinen pyyntö saada mun memo näistä asioista, puhelinnumeroita, hintatietoja, suosituksia. En ole viitsinyt tehdä siitä vielä kunnon siistiä jakotavaraa, vaan se on muistilappu, johon olen kerännyt asioita, tavallaan itselleni muistiin. Siinä on paljon sellaista mikä ei useimpia kiinnosta, mutta tuskin haittaakaan.

Jos siis nämä vinkkitiedot noin yleisesti kiinnostavat, pankaa palautetta tänne blogiin, jotta muutkin saavat mielikuvan tarpeista. Jos tarvetta olisi, jaksan varmaan siistiä siitä paremman. Mikä kiinnostaa, mistä halutaan vinkkiä?

Vinkatkaa kaikki eteenpäin golffaaville tutuillenne. Luxor on mahtava paikka pelata, jos pipo ei kiristä. Säät on sopivimpia marraskuulta helmikuulle jolloin liika kuumuus ei kiusaa. Takuuvarmasti aurinkoa, olen yhden kerran nähnyt sadepisaroita, sekin Cairossa. Kaksi pitkähihaista, ohutta paitaa mukaan, jos ei halua polttaa nahkaansa. Kun ottaa 2 v matkan, ehtii pelata joka toinen päivä ja nähdä historiaa. 5 päivän pelipaketti on muistaakseni 250 €, sen voi tarkistaa http://www.golfluxor.com/. Pelit voi ostaa täällä ja vaikka päivän kerrallaan. Taxin kanssa kannattaa tehdä pakettisopimus ja tehdä kuljetuskimppoja, jos tulee enemmän porukkaa. Autan siinä. Ja minulle vinkkiä tulijoista ensi syksynä, kaipaan juttu- ja peliseuraa, nippe@iki.fi.