luxor 149.2010 paluulento

Lento Brysseliin normaali, lentoasemalla piti kivuta 3:een kerrokseen lähtöaulaan, josta löytyi SAS:n toimisto. Siellä vielä tarkistus, mihin lippu oli kadonnut järjestelmästä. Keksin selitykseksi sen, että hetkellisesti tilillä ei ollut katetta, jolloin automaatti perui lipun. Uusi lippu samalle lennolle maksoi hiukan enemmän, olisikohan ollut jokin verojuttu. 214€ oli nyt hinta (Finnairilla siis sen 700€). Hotellivaraus tehtiin netin kautta, edullisin mitä löytyi oli Best Western 65€ yö, mutta siihen lätkäistiin vielä veroa, joten se loppuhinta olikin 80€. Sain hiukan huonoja neuvoja ja harhailin, turhaa kävelyä tuli. Lopulta usean kysymisen jälkeen se löytyi ja majoituin siistiin yhden hengen huoneeseen. Tihkusade ei houkutellut mihinkään, kellokin oli paljon, joten pikku kirjoittelun jälkeen tutimaan.

Aamulla kävely asemalle, jossa sain kysellä monelta neuvoa ennen kuin löysin laiturin. Junat olivat hiukan myöhässä, mutta ehdin hyvin kentälle. Välilasku Köbiksessä ei ollu ollenkaan miellyttävä. Ovat valinneet kummallisen politiikan kioskeissa ja kaupoissa. Hyväksyvät vain eurosetelit ei kolikoita, mutta takaisin saa vain Tanskan rahaa. Kahvikupin törkeä hinta 5€. Jäi ostamatta. Viinapullon jatkoksi piti ottaa pähkinöitä, että sai tasarahaksi, sekin oli hiton kallista vielä. Välttäkää Köbistä jos voitte.

Seuraava reissu voisi mennä Baltia Airilla, Riikan kautta Brysseliin, josta Jetairilla Luxoriin. Voipi olla että aikataulusyistä pitää yöpyä Bryssissä. Mutta nyt on tiedossa pieni halpa hotelli, vain 200 m rautatieasemasta. Hotel Galaxy - www.newgalaxy.be, 39€ yö. On siinä lähellä muitakin pieniä, kahden tähden paikkoja.

Tämä on kotona kirjattua - blogimiete.

Nyt tuntuu siltä, että vaikenen tässä blogissa joksikin aikaa. Palaan varmaan asiaan kun seuraavan matkan suunnittelu käynnistyy. Ensin pitää varata lento, sitten kämppä. Lennot saa edullisemmin, kun uskaltaa tilata 5-6 kk etukäteen. Sitten voikin perään varata sen edullisen kämpän. Sen jälkeen alkaa värväys pelikavereiksi. Se taitaa onnistua sitten loppukesästä, kun porukka miettii missä voisi käydä talvella pelaamassa.

Muistilistaa voi pyytää - nippe@iki.fi