Kerran viikossa pitää saada kalaruokaa. Hein tilaa kalan ja lihat ranskalaisen Carrefourin kautta ja kama tulee kerran viikossa pakasteena Hurghadasta. Siellä on niin paljon turismia että ranskalaisen ketjun on kannattanut perustaa ruokatukku. Seabass on valkoista kalaa ja annos on reilu. Siihen kaveriksi salaatti, jossa pikku palasina munaa, juustoa, kurkkua, paprikaa. Kun saa lisäksi purkin olutta, on lounas täydellinen, hinta 55LE. Mutta kerran viikossa sen verran voi herkutella. Jääkaapissa odottaa vielä kaksi annosta vihanneskeittoa. Eilen tarjosi Annukka lihapullia ja pottuja lisukkeineen. Viikossa tulee käydyksi pari kertaa syömassä katukeittiössä falafelia tms, leipätaskuja ja vihanneksia kuumana. Sunnuntaina on suunnitteilla WB reissu syömään ravintola Feyrusiin, jota Johannakin kehui, Hein myös.

Kees kertoi nähneensä netissä videon, jossa suomalaiset istuvat veneessä jäämerellä ja syöttävät kädestä villiä jääkarhua. Se karhu tuli sitten veneeseen! Hulluja nuo suomalaiset, sanoi Kees, eikä kertonut mitä sitten tapahtui. Mulla on niin hidas yhteys ettei videot pyöri ankä tiedä osaisinko löytää pätkän. Kertokaa jos on tuttu juttu. Antakaa linkki, katson sitten pikku pätkissä...