Muba pelaa ja pelaa

Luvattu puhe on nyt 42 minuuttia myöhässä. Mitähän sillä yritetään viestiä? Ukon piti puhua kansalle, kaikki tähänastinen tieto on työntämässä häntä ulos ja nyt sitten spekuloidaan mahdollisuudella että hän jäisi vielä roikkumaan pressaksi, mutta antaisi toimeenpanovallan varapressalla. Kummallinen veto, joka ei voisi johtaa mihinkään järkevään. Mutta kai se sitten menee niin, että nämä diktaattorit rakastuvat valtaan. Niin se on mennyt monessa muussakin maassa. 22.46 hän vihdoin ilmestyi.

Hullu mies !!! Ei ymmärrä kellon lyöneen ja tästä tulee vielä rumaa. Hän todella luulee pystyvänsä olemaan satulassa. Veikkaan että armeija joutuu ottamaan vallan ja joku vielä ampuu Muban. Kansa on ihan hiljaa aukiolla. Mutta tämän jälkeen se räjähtää. Tuleekohan paljon tulipaloja?

Muba lupaa rankaista niitä jotka aiheuttivat kuolemia mielenosoittajia kohtaan. Eikö se hölmö enää ymmärrä, että ne oli varapressan käskyläisiä, salaisen poliisin miehiä? Hänen pitäisi rangaista lähintä apuriaan! Taitaa olla aika kaukana realismista tämä ukko.

Aikiolla näkyi paljon kenkiä, joita ravistelttiin Muballe. Se on täkäläinen tosi paha herja. Kansa raivoaa ja huomenna on varmasti paljon porukkaa liikkeellä. Valtion kanava ei näytä kansan raivoa.