Kun lukea ei näe, otsalampun valossa voi sentään kirjoittaa, minä kun tarvitsen nähdä näppäimet! Tehoton kolmisormijärjestelmä, nääs.

Olin aikaisemmin lehtiä lukieassa ja eri sivuilla seilatessa napannut muutamien kiinnostavien juttujen linkkejä tähän alle.

Oletko seksuaalisesti turhautunut mies?

https://mail.google.com/mail/ca/#inbox/13d34f3c7760ef30

Aihepiiri josta olen itsekin esittänyt heittoja, mutta tässä asiantuntija perustelee sanottavansa hyvin. On historiallinen tosi että toimettomat nuoret miehet muodostavat vaaratekijän maahan. Aikaisemmin, faaraoiden ja muiden itsevaltiaiden kausilla sen voima kohdistettiin naapurimaihin, joihin hyökättiin jonkin tekosyyn varjolla. Nyt kun se taktiikka on entistä vaikeampaa, on pulman ratkaiseminenkin entistä hankalampaa. Siksi on mm Punainen Risti varoittanut EU:ta mahdollisista levottomuuksista Espanjassa ja Kreikassa, joissa molemmissa on melko tuoretta kokemusta vallankaappauksista ja sotilasjuntista ja nyt korkea työttömyys juuri nuorilla. Aiheeseen sitten liittyy tämä seksiaspekti, joka on hankala nuorelle miehelle näissä normaalin seksin piilottavissa maissa. Arabikulttuuri on sitten vielä ihan oma lukunsa.

(sähkö palasi noin 12min jälkeen)

Toisenlaisiin pulmiin on kehitelty ratkaisuja eri puolilla ja niille toivon menestystä. Israelissa kehitetty taitettava ja kannettava liikkumisen väline ei voi koskaan menestyä Pohjolassa, mutta voi hyvinkin pelata lämpimämmissä maissa.

Pakattava ja raahattava skootteri painaa vain alle 15 kg

http://www.greenprophet.com/2013/02/muv-es-folding-electric-trolley-goes-from-land-to-bus-to-train/

Japanin vastaus on pieni kolmipyöräinen sähköauto

http://www.tekniikkatalous.fi/autot/toyotalta+piskuinen+sahkokolmipyora+ndash+kateva+kaupunkiajossa/a884172?s=u&wtm=tt-05032013 ja sivulta löytyy kuvasarja edeltävistä kokeiluista, jotka ovat jääneet ideoiksi. Tämä pikku Messersmithin perillinen esitellään kevään automessuilla ja saattaa menestyäkin Japanin kaltaisissa maissa joissa ruuhkat ovat ylikäymätön ongelma.