luxor 38.2009 päivän kulku

Hei, joku lukee näitä jorinoita!

Katsoin tilastoa ja tulos on että keskimäärin lukuaika on haarukassa 6-8 minuuttia. Jotenkin oli vaikeatajuinen se tilasto enkä öytänyt kokonais-lukijamäärää. Sen nyt tiedän että ainaki APP trio on katsonut jotakin.

Lukijani S:n ehdotuksesta yritän kuvailla tavallista päivääni. Kyllä niihin jo samantapainen kaava on muodostumassa, nyt kun olen löytämässä lokeroani elämän solukossa.

Aamulääkitys

Ensimmäisenä lääkkeet, muuten ne voisi unohtua. 2 reseptilääkettä, 2 luontaistuotteena myytävää.

Omega 3, jossa ADE vitamiinit ja Bodyflex Combi "7 tehoainetta nivelille ja luustolle" eli ainakin NOKKOS-KALKKI-INKIVÄÄRI-VIHERSIMPUKKA + Magnesium+D-vitamiini+msm.

Illalla sama taikasatsi ja päälle vielä Magnesia "suonenvetoa ja kramppeja" estämään.

Sairaanhoitaja-pelikaveri-seniorituttu Tuuli yhdellä Tunisian retkellä kyllä mollasi nämä luontaisrohdot, mutta mulla on jo vuosien kokemus siitä, että jos jätän tuon polvi-inkivääritabletin pois, niin parin viikon sisällä rupeaa polviin sattumaan portaissa.

Aamupala 8-11 välillä vaihdellen

Näin kun asuu vuokralla, ei ole valmista aamupalaa. Keittiö on aika hyvin varustettu ja siellä syntyy herkut tuossa tuokiossa, jos asukas viitsii.Voisihan sitä kävellä 300-400 m ja mennä kuppiloiden aamupalalle, noin 5 e, mutta nuukana miehenä ostan tarpeita ja teen itse.

Jos lähden pelaamaan, on lähdettävä aikaisin ja silloin aamiainen pitää tehdä jääkaappiin valmiiksi. Sotken natural-jugurttiin hunajaa ja pellavarouhetta. Pari leipäpalaa, sulatejuustoa voin asemasta, päälle vielä makkarasiivut ja kurkkuviipale tai tomaattia. Juomana teetä, murukahvia, kaakaota vaihtelevasti ja purkkimehua. Omena tai banaani vielä ja menoks.

Kirjoittamista, kiva

Tätäkin naputan vain teekupin voimin, aamupalaa tänään vasta 10 jälkeen

Panen kävellessäni kaduilla muistiin sattumuksia ja havaintoja ja sitten illalla usein uusi juttujakso. Se on melkein kuin juttutuokio sinun kanssasi.

Päivän tavoite

Olen yrittänyt ottaa jonkin pienen tavoitteen päivälle, ettei mene ihan vaan lojumiseksi. Yhtenä päivänä ekalla viikolla se tavoite oli löytää suositeltu supermarket OMAR ja tehdä peruskartoitus tarjonnasta. Toinen oli nettipisteen etsintä, kolmas tappelu läppärin korjaamiseksi. Lopulta koneessa ei vikaa ollut, käyttäjän ja näppärin välissä ilmeisesti. Eka viikko meni kaikenlaisessa selvittelyssä ja tapasin Saadia usein niiden vuoksi. Oli pankkiongelmaa, vuokran maksua, meilien toimimattomuutta, autosta sopimista, golfmaksua, kännykortin hankintaa. Niitä selvitellessä sinkoili tekstaria joka suuntaan 2 kännykällä. Parturikäynnin valmistelu, paikan haku ja alustavat hintaneuvottelut oli yksi ohjelma. Nyt on tiedossani 4 mahdollisuutta. Pieni välitavoite oli etsiä selänraaputin, josta jo kirjoitin eilen. Ei siis hevillä löydy, ottakaa mukaan A ja I.

Golf tietysti on kohokohtana, jos kavereita löytyy. Nyt olen lusmuillut golfista 4 päivää. Tänään kuulen Soililta onko pelureita tulossa. Soitto (9.38) kertoi, että 2 on tulossa Nile Palaceen, hurraa.

Ensi viikolla toivottavasti 4 pelikertaa!? Niiden päälle on ihan poikki eikä jaksa mitään, mutta ei tarvitsekkaan!

Mediapelit

Jossakin vaiheessa päivää avaan Aljazeeran. Sieltä tosin tulee paljon uusintoja, joka on alkanut ärsyttää. Pitäisi jostakin saada tieto lähetysajoista. Siinä yksi pikku puuha. Jatkuvassa ajankohtais-uutisvirrassa toistuu päivän mittaan Karzait, attentaatit, Obamat, Eu-pressat, ilmastosummitit. Nyt täytyykin katsoa mitä EU-ministerit päättivät, löytyikö korkeat virkamiehet ja saatiinko yhtään naista sinne huppupaikoille. Arvaan, ettei. Aamun kymmenen uutisissa se sitten oli. Arvasin väärin, nainen tuli ulkoministeriksi. Onneksi valinnassa ei pantu painoa ulkonäölle, vaan osaamiselle!

Nyt on tv auki jotta kuulen jos sieltä jotakin selviäisi kiinnostavaa. Golfissa on menossa Dubain turnee, Tiger on mukana.

Kun aurinko on korkealla, käyn pikaisesti ottamassa obligatoriset rusketukset. Jaksan juuri olla auringossa D-vitamiiniannokseni verran. Eka x oli kai 10 minuuttia, siitä se on pidentynyt jopa 20 min. Samalla teen venytys-jumppaliikkeet, aina samat, kerran ukkojumpassa opetetut.

Kerran päivässä pitää käydä TOPNETissä hakemassa HSdigi. Sen parissa kului eilen melkein 2 tuntia. Iltaisin katson uutisia, luen kirjoja, nappailen viiniä, teen ristikoita. Niitäkin on riittänyt paperisina, ettei vielä ole tarvinnut netistä etsiä. Onneksi niitä sieltäkin löytyy ratkottavaksi jos pula tulee. Mullahan on mukana DVD levyillä 2 sarjaa, Sopranos ja jokin avaruuskuvitelma, Bratt Pitt ja Julie Jones-hömppä. Kiitos, Enna! Mutta se ääni on pikku ongelma, kun kaikki kimittävät kuin pikkuoravat.

Kerran päivässä käyn syömässä jossakin. Paikkoja riittää lähellä. Tilanteen mukaan ravintolaruokaa joko keskipäivällä tai illansuussa. Muu murkinointi kämpällä joustavasti. Mulla kun on noita ruokataikurin oppeja ja mielikuvitusta yhdistellä ruokalajeja. Oliiveja ja hillosipuleita vain kaikkialle. Munia tulee ehkä syödyksi liikaa, mikä taas lie huono kolesterolille, joka oli pikkasen koholla lähtiessä.

On pakko aina tarkistaa otsikko, josta lähdin liikkeelle jutussa. Sillä tarina muuttuu ja painopiste voikin olla jotain ihan muuta mitä aluksi aioin. Niitähän toki voin tarkistaa editointivaiheessakin.

Kertokaapa, mitä luette? Vaikuttaako otsikko, poimitteko vain osan? Onko lyhyt parempi kuin pitkä vuodatus? Antakaa palautetta vaikka sähköpostilla Luukkuun, jos ette kehtaa tähän perään. Senhän voi tehdä nimimerkillä. Tekstarillakin on tullut ohjeistusta, kiitos nimimerkki "mummeli".

Kun huomaan olevani näin tuottelias, uskon että kukaan tuskin jaksaa kaikkea, ellei ehkä Petteri? Onnekseni nyt on siellä niin surkea ilma että kaikki tarvii tekemistä sisällä!

Mietinkin, että pitääkö nää jutut jossakin vaiheessa kerätä aiheittain yhteen ja otsikoida sen mukaan. Jos tästä yhteityössä Annukan kanssa syntyisi jotain käyttökelpoista, se olisi pakko tehdä. Ja karsia paljon pois. Ja sitten oikoluettaa ohjelmalla ainakin ja korjata kieliasu. Nyt en jaksa miettiä niitä.