HS yleisönosastolle

 

Kiukuttava ilmiö toistuu jatkuvasti tietyömailla. Viikonloppuisin on usein voimassa turhat nopeusrajoitukset varoittaen töistä joita ei tehdä. Se aikaansaa sen, että autoilijat asian todetessaan ja monia kertoja samaa tienpätkää ajaessaan eivät noudata vääräksi ja turhaksi kokemaansa rajoitusta. Se taas laskee yleistä merkkien kunnioitusta.

Ministeriö voisi määrätä että tilapäismerkin pystyttäjä olisi velvollinen peittämään merkit silloin kun niille ei ole tarvetta eli työt ovat pysähdyksissä. Jätesäkki turhan merkin päälle on pikkuvaiva ja sillä ongelma poistuisi.

 

Nippe Nikander

Vihti

 

HS automaatti vastasi heti:

Olemme vastaanottaneet viestinne. Kiitos mielipiteestä. Runsaan tarjonnan takia meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta antaa teksteistä kirjallista palautetta, mutta kirjoituksia koskeviin puhelintiedusteluihin vastaamme arkisin kello 11.30-12.30 numerossa 09-1221. Julkaistavat kirjoitukset ovat lehdessä yleensä muutaman päivän kuluessa, joskus tekstien julkaisu saattaa kestää hieman pidempään. Mielipidesivun toimitus Helsingin Sanomat

 

Ministeriön vastaus viipyi tunnin:

Kiitos, sähköpostiviestinne on vastaanotettu liikenne- ja viestintäministeriön kirjaamossa.