Nyt oli kuva kuolesta joka oli kääritty peitteeseen.

Mielenosoittajat ovat enimmäkseen nuoria, kuten tammikuun 25 kumouksessa. Rytmikästä huutoa kuuluu aukiolta. Aukion tuntumaan on pystytetty taas kenttäsairaala, joka on osoitus siitä että koulutetut ihmiset kuten lääkärit ovat tukemassa mielenosoitusta. Poliisi sanoo ettei ammu kovilla mutta silti joku on jo tapettu ampumalla. Lienee salaisen poliisin roistojen tekoa.

NYT sanotaan että loukkaantuneita on 192, mutta ennustan että luku nousee vielä yön aikan paljon.

Selostavat juuri että sotilasneuvoston puhis on ollut 20v. Muban puolustusministerinä ja läheinen kumppani v. -56 asti. Ei ole kovin hanakka heppu vaihtamaan hallintoa ja tuomitsemaan kamuaan. Siksi Mubaa ei saada oikeuteen vaan piilotellaan sairaalassa.

Nyt on kuvassa aktivisti Noor Noor, joka lienee salanimi turvasyistä. Selittää poliisin tökeryyttä ja menetelmiä. Kuulemma armeija katosi yhtäkkiä aukion reunalta ja poliisi tuli tilalle ja aloitti hakkaamisen muka tyhjentääkseen aukion. Kun näitä hakkausvideoita ja ruumiin raahaamista levitetään netissä, tvitterissä ja meileissä suoraan aukiolle, saa se tietysti porukan kiihtymään raivoon.