A & I saapuivat ja kehuivat kyytiä. Kuulemma on tiet hyvässä kunnossa ja liikennettä vähän. Siksi matka taittui Hurghadasta Luxoriin reilun neljä tuntia. Hinta oli sovittu 400LE, mutta nyt tiedän että taitava tinkijä voi matkan saada 300LE.  Liikenteen vähyys johtuu tietysti turismin vähyydestä ja se on surullista.

Kuulemma puolimatkan ruokapistekin oli hiljainen ja jotakin vaatimatonta oli tarjonta. Vessakäyntikin oli halventunut, nyt pyysivät vain puolirahaa.

Hiukan kiukustuin kuskille, joka eilen esitteli valkoisen ison taxin ja oli kuitenkin matkassa mustalla autolla. Se ei nyt haitannut, kun tulijoita olikin vain 2, mutta kolmen matkalaisen tavarat olisivat saaneet vilpoista kyytiä katolla. Hänellä oli jokin selitys turistipoliisista, jonka olinkin jo kuullut, mutta se on pelkkää selittelyä. Sanoinkin etttä hänen olisi pitänyt selittää se eilen kun keikasta sovittiin. Hän halusi keikan ja siksi vilpisteli auton kanssa. Tämä suhde loppui tähän ja palaan taas Alaan asiakkaaksi. Kaikilla täällä on usein ongelmia puhelintensa akkujen kanssa. Akuttomasta puhelimesta koko sähläys syntyikin.

Parin päivän päästä saadaan vielä lisää golfareita, kun Matti ja Iiris tulevat. Pelaillaan sitten viiden lähtönä. Kukaan ei estä ja itse ollaan starttereinakin.