SYYRIA on vihdoin taipunut allekirjoittamaan sopimuksen siitä, että muut arabimaat saavat lähettää tarkkailijoita maahan jotta verenvuodatus saadaan loppumaan. Se voisi rauhoittaa tilannetta ja suoda oppositiolle mahdollisuuksia. Nyt ei ole voinut olla mitään poliittista ryhmitystä tai organisointia. Hirmuhallitsija olisi varmaan tapattanut jokaisen joka tulee esiin protestoimaan. Vastavoimat ovat maanpaossa. Syyrian ulkoministerillä on tukalaa yrittää selittää ja kaunistella menoa maassa.

KIMit sitten vaihtuvat Pohjois-Koreassa.  Sarja on huima nykymaailmassa. Ensin varsinainen kultin perustaja Kim Il-Sung pystytti karmean diktatuurin ja henkilökultin. Poika Kim Jong-Il jatkoi ja on tappanut miljoonia kansalaisiaan nälkään ja pannut satojatuhansia leireille. Nyt kun tämä roisto kuoli sydäriin, ottaa ilmeisesti hänen poikansa (hölmön näköinen kelmi)  Kim Jong-Un valtion haltuunsa. Isukki kuoli hiukan liian nopeasti jotta pojalle olisi ehditty pedata kaikki valmiiksi. Siksi ulkopuoliset ovat varpaillaan mitä tämä hämmähäkki keksii. Yleensä Kimeillä on ollut tapana epävarmoina aikoina ryhtyä sotasille. Jotta huomio saadaan kiinnittymään ulkopuolisiin juttuihin, voivat nämä taas pommittaa Etelä-Koreaa tai jopa Japania ohjuksilla.

USA ei ole uskaltanut panna tätä diktatuuria polvilleen voimalla, sillä kun takana on Kiina, se voisi johtaa vaikka maailmansotaan. Neukut ovat jo menettäneet hermonsa näiden huimien Kimien kanssa ja menettäneet myös vaikutusvaltaansa samalla kun ovat vähentäneet tukeaan omien kriisiensä keskellä.