Yhtenä iltana kuljin ohi tutun kauppiaan ja hän sanoi ettei ole myynyt yhtään mitään kuuteen päivään! Elämä on tosi kovilla näillä kavereilla joiden tulot perustuvat turismiin!

Samaa kuvasti Mudin soitto, että hommaa nyt golfkentälle pelaajia, saat itse ilmaisen rundin! Mistä minä golfareita voin taikoa? Hän ehdotti että menisin eri hotelleihin norkoilemaan! Kovin on alkeelliset ajatukset markkinoinnista täällä. Golfkentän hintelä kikkarapää Susu oli kertonut nähneensä minut bussissa. Modyn tarkistettu puhelin on 0122 694 1295. Markkinointiin kuului että he olivat muka suunnittelemassa uudenvuoden juhlia, joiden suunnitteluun minua tarvitaan mukaan. Mitä juhlia voisi järjestää jos ei ole juhlijoita?

Katselin katunäkymää, jossa lähelle on rakennettu lisää talon betonirunkoa, mutta seinät ovat muuraamatta. Tulee siis lisää tyhjiä asuntoja sillä kadulla näyttää olevan monta tyhjää lukaalia. Vastapäätä on asunto, jonka aurinkovarjo on romahtanut tuulessa, mutta se on lojunut samassa asennossa jo viime vuonna. Omistaja ei ole viitsinyt korjata. Talojen pohjakerrokseen tehdään aina joko autotalleja tai kauppoja, joka on kai sama asia käytännössä. Niitä on tyhjänä korttelikaupalla. On kissoille pesäpaikkoja.

Uudet kerrokset on valettu 4-kerroksisten rakennusten päälle. Siihen on aina varauduttu jättämällä edellisen valun pilareiden päihin tartuntaraudat. Toivottavasti joku on laskenut lujuudet? Talojen väritys on aika reipasta ja julkisivulautakuntaa tuskin on olemassa. Kyllä väritys on ihan ok, aika reipasta leikkiä, mutta jotenkin se sopii tyyliin.

Keittäessä aina höyry nousee näkyviin mutta katoaa nopeasti. Ilma on niin kuivaa että liiasta kosteudesta asunnoissa ei ole pelkoa. Siksi täällä kuten kaikkialla näillä main tasakatto toimii. Mutta ei kaikkea pidä kopioida Suomeen!

Taas moikkaili taksistaan tuttu jannu Mahrus, jolle suomalaiset ovat antaneet nimen Paavo Hän mieluusti sitä itsekin käyttää erottuakseen kaikista Ahmedeista.

Talon edustan pikku puistossa on parina iltana kuulunut sahauksen ääntä pimeällä. Joku siellä pienii puiden oksia. Arvatenkin joku niistä ukoista joiden hommana on vartioida keskeneräisiä rakennuksia. Ukkoja lojuu aina rakennusten luona ja jonkinlaisia makuuksia näkyy.