luxor 25.2009 videoihmeet

Sain Penalta lainaksi sarjan Sopranosia, varmistaakseni että olisi ajankulua. Nyt se hetki koitti, sen jälkeen kun Egypti voitti futiksessa Algerian. Siitä sitten erikseen, tästä futishullusta kansasta.

Olen joskus katsonut jotakin golfin opastusta videoilta, siis dvd-levyltä tällä läppärilläni ja se on ollut ihan normaalia. Nyt tökki. Kesti hetken ennen kuin sain levyn pyörimään. Mikähän on ollut ohjelmoitsijan logiikka, kun on kuvannut ruudun alareunaan kaikki komentonappulat kuin missä nauhurissa tahansa, paitsi yhtä: Start puuttuu, miksi? Lopulta sitten tajusin painaa koneen omaa entteriä ja siitä se liikahti.

Mutta se ääni. Pysäytin esityksen ja kokeilin kaikkia säätöjä päämenusta, kuvan kokoa ja värisävyjä, kielivalintaa yms. Mutta ei löydy säätöä äänen nopeudelle. Puhe nimittäin kimittää, on ihan pikkuoravia nauhalla.

Pena, miten pitää säätää? Vastaa tähän, sillä voi olla muillakin ongelmia samoissa jutuissa. Toinen syy on, että mulla jumittaa sähköposti. Tämä blogi on nyt varma kanava.