Syyriasta on vihdoin saatu kuvaa, lienee jotenkin salaa kuvattu, sillä sinne ei kai vieläkään ole päästetty kansainvälistä lehditöä. Yk juuri äänesti jostakin julkilausumasta, joka hyväksyttiin kovalla enemmistöllä. Siinä tuomitaan Al Assadin hirmuteot. Myös Turkki on reagoinut ja lähettänyt sotilaita turvaamaan omia kansalaisiaan. Puhuttiin pyhiinvaeltajista, mutta en saanut oikein selvää tilanteesta. Turkin Erdogan on puhunut kovia Syyriasta.

Bahrainissa kuohuu ja kyynelkaasu pilveilee. Jenkkien sotateollisuus iloitsee?Jemenissä väännetätän kansan ja hallituksen eli diktaatorin välillä. Väkivaltaa joka puolella.

Äskettäin, olikohan tänä aamuna kun kehitystä analysoi lähi-itä asiantuntija, ulkonäöstä päätellen näiltä nurkilta, vaikka puhui tosi sujuvasti E-kieltä. Hän arveli että tilanne voisi Egyptissä johtaa jopa uuden diktaattorin nousemiseen valtaan ja siis mitään demokratian mallia ei saataisi aikaan. Hän ennusti aika nopeasti näiden kaikkien diktaattorien sortuvan . En ole eri mieltä. Muutamassa vuodessa  ne kaatuvat se on selvää. Riittäisiköhän vuosi koko korttitalo-ryhmän kaatumiseen?