Tänään kävi ovelta-ovelle kauppias. Tarjolla oli jonkinlainen kodin yleiskone. Ehkä Feirusissa asuu potentiaalista väkeä, ainakin ulkomaisia asukkaita, jotta kannattaa käydä rapuissa. Alaovi lie jäänyt lapsilta auki.

Ostin katukiskasta lounasleivät. Katselin kun noin 11-12v. poika ajeli 3-pyörälaitteella, kiinalaisella Hawaka-lavamopolla. Poliiseja ei näy kaduilla lainkaan, joten nyt uskaltaa tehdä tällaistakin koiruutta.

Kävin Asemakadulla hakemassa sinne jääneet liinat. PAK tarjosi teetä ja kevyt lounas olikin paikallaan.  Lähdin raskaan kassin kanssa tavoittelemaan taxia, mutta kun ei heti sattunut kohdalle, sovin hevoskyydistä. Piti oikein korostaa että maksan vain 10LE, en enempää. Matkalla oli kovaa "veisuuta" kadulle pystytetyssä tilapäisteltassa, jossa istui tuoleilla kymmeniä ukkoja, selvästi rukoillen. Tarkistin kuskilta että hautajaisethan siinä oli menossa. Ilmeisesti jokin arvokkaampi vainaja, jonkin sortin mahtimies viime matkallaan, ennen paratiisia (?)

Kadulla vilahti taas nopeasti jokin pikku otus. Oli sen verran kaukana etten nähnyt oliko kissanpentu vai fretti. Sellaisen näin taas eilen kadulla selvästi. Loikki tutuilla kulmillaan, kun uskalsi olla näkyvissä, välillä autojen alla ja sitten pujahti yhteen autotalliin. Ruokaa varmaan fretille riittää, sillä rottiakin näkee hämärissä. Jos se sattuisi syömään kissanpentuja, niitäkin riittää, sillä katukissoja on paljon. Niille on otolliset oltavat, kun on paljon noita pohjakerroksen tyhjiä pikku tiloja, autotalleja joista voi kätevästi tehdä pikku puodinkin. Iltaisin on välillä aika meteli kun kollit tappelevat reviireistään.

Vossikkakuskit ym ovat aina kiinnostuneita asunko yksin. Kun sitten myönnän, alkaa tulla seurustelutarjouksia näiltä pojilta. Useimmiten kerron että on nainen mukana, saadakseni olla rauhassa. Ilmeisesti ulkomaista kysyntää on niin paljon että oletusarvo on gay. Kiukuttaa ihan.