Tilasin Heinin kautta 6 pl viiniä, jotta ei itse tarvitse mennä kioskille aseman viereen. Hinta on siellä vakioasiakkaalle sama valmiiksi tingitty 40LE, valk.Obelisk. Hän kertoi että on väkeä Medinalla. Minä heti reppua selkään ja kadulle. Rauhallistahan siellä oli, vaikka väkeä parveili, ehkä parisataa miestä. Poliisi oli sukenut kujan josta mennään stadionille, jossa äänet lasketaan. Poliisit nojasivat aitaan haukotellen ja rennosti, väki jutteli rauhallisena. Poliisilla oli tukena sotilaspoliisin "pasi", aika turhaan, mutta halutaan näyttää että hallitus valvoo.

Poikkesin tullessa apteekissa kysymässä vaalipiireistä tm. Tohtori selitti, että nyt oli vuorossa eka 9 kuvernementtia, kolmasosa maasta. Mutta kun siihen kuuluu isot kaupungit, Kairosta alkaen (20M), Alex (6M) jne tämä lienee suurin joukko. Kysyin määrittääkö tämän kierroksen tulos linjaa, hän arveli ettei, sillä pikkukaupungeissa ajatellaan eri tavalla ja saatetaan olla vanhoillisempia. Siis jälkipiirit saattavat äänestää MB eli VAPAUS JA OIKEUS-puoluetta enemmän kuin tämä kierros.

Viime syksynä laskenta valmistui yöllä ja mekkala oli varhain aamulla. Nyt arveli Tohtori että laskenta valmistuu ip aikana ja saadaan virallinen tulos. Ääniä annettiin varmaan paljon enemmän kui silloin ja siksi on hitaampaa. Hän nauroi että viimeksi Mubarat äänesti kaikkien puolesta, nyt saatiin sentään ihan itse.

Katu oli melkein poikki tungoksen takia, mutta poliisi ei tehnyt mitään liikenteen ohjaamiseksi. Katukahvila oli epätavallisen täynnä väkeä, kotikadulla oli poliisiautoja ja paljon kulkijoita.