Huomenna hän lähtee?

Perjantai on tapahtumapäivä täällä ja nyt odotetaan päivärukousten jälkeen paljon kansaa liikkeelle.

Nyt tulee varapressan puhe jossa hän on kääntänyt takkinsa. Klo on 18.36 to 3.2.2011. Heppu on entinen turvallisuusjoukkojen komentaja, vanha vakoilumies. Ja vakoilu täällä on painottunut sisäiseen urkintaan.

Nyt ilmoitetaan että syksyn vaalit tutkitaan ja 3 viikon sisällä tutkimuksen tulos kerrotaan parlamentille. Sille elimelle jonka oma laillisuus siis selvitetään. Jos tulos on totuuden mukainen eli vaalit väärennetty, mitä tekee väärä parlamentti? Varapressa neuvottelee vielä tänä iltana opposition johdon kanssa järjestelyistä.

Nyt se roisto valehtelee, että etsitään kuka järjesti nämä tappelijat ja konnat mielenosoittajien kimppuun. Selvitetään kuka oli tämän salaliiton takana, hah! Tosiasia on että tässä maassa ei tapahdu mitään mitä tämä varapressa ei tiedä. Nyt se miettii kenestä tehdään syntipukki. Rajalla otettiin talteen edellinen sisäministeri ja 4 liikemiestä, joiden tilit on jäädytetty. Joku jo ivasikin, miksi ei ole jäädytetty Muban tilejä, sillä hän on varastanut kansan varoja tämän mukaan kymmeniä miljardeja. Eikä olisi eka kerta kun isoin konna on maan pressa. Täällä päin maapalloa se enemmänkin sääntö.

Tämä Omar Suleiman on nyt valkopesussa ja siinä kai valmistellaan Muballe sujuvaa lähtöä. Että jäljelle jää "puhdas" mies hoitamaan konkurssia. Epäilen, ettei mene läpi tämä hämäys. Nyt se paskiainen syyttää AlJazeeraa tästä nuorison kapinasta ja sen tukemisesta. Siksihän kanavalta otettiin laitteet ja luvat pois ja sen toimittajia on ahdisteltu. Silti minäkin katson tätä ohjelmaa AJ:n kautta. Itse haastattelu tuotetaan NileTV:n eli valtion kanavalla. Suuri poikkeus sen linjasta. Suuria on menossa, sehän on selvä.

Äijä on selittänyt ja se onkin uskottavaa että perutuslain valuvikojen korjaamiseen tarvitaan 70 pv. Sen verran perustuslakia pitääkin harkita, mutta mikä porukka harkitsee, onkin toinen juttu. Nyt hän vetoaa että "tammikuun 25 päivän liike" antaisi aikaa tehdä uudistukset ja lopettaisi protestoinnin. Siihen halpaan ei tämä joukko mene. Lontoon yliopiston proffa Laleh Khalili kertoo juuri samaa mitä olen kirjoittanut. Sanoi että naurattaisi kaikki potaska mitä heppu päästelee, jollei tilanne olisi muuten niin vakava.