Moskovassa oli paljon väkeä liikkeellä, selostaja antoi luvun 30 000 mielenosoittajaa. Ovat järjestäneet 80 kaupungissa protesteja vaalitulosta vastaan.

Putin on haalinut 50 000 mellakkapoliisia pitämään väkeä kurissa Moskovassa. AlJaz näytti kuvaa mielenosoituksista Pietarissa ja Vladivostokissa. Väki väittää vaalien tulosta väärennetyksi. Yhtenäinen Venäjä sai heidän mielestään liian paljon ääniä!

+++ poliisi kertoi että mielenosoittajia oli 15 000, protestoijat itse sanovat 70 000 ja tv arveli että ainakin 50-60 000. Volgan rannat olivat mustanaan väkeä Kremlin kohdalla ja silloilla. Isoimmat joukot liikkeellä sitten kumouspäivien -90 luvun vaihteessa.

Kommentaattorit selostavat, että kansaa on erityisesti ärsyttänyt Putinin ja Medvedevin välinen pallien vaihto, se kun tehtiin itsevarmasti ja kuin ilmoitusasiana. Kansaa ärsyttää ja se kysyy, mihin tässä sitten vaalipelleilyä tarvitaan ?!

Venäjälläkin on kutsu näihin kokoontumisiin välittynyt SOMEn (sosiaalisen median) kautta, tekstareina, twiittauksiana, meileinä.