Odottelin eilisen aamupäivän remonttimiehiä ja siksi oli tilaisuus kirjoitella. Moni kysyy kotimaassa miten saan aikani kulumaan ja täytyy todeta että tämä kirjoittelu tuntuu kivalta ja siinä aikaa palaa.

Tulivat sitten porukalla, Basim ja 3 muuta. Siirtelivät taas kalusteita että saivat jääkaapin takaosan esille. Oli mukana hitsivehkeet ja uusi kompressori. Suomessa kun viimeksi yritin vaihdattaa kompressorin muuten hyvään kaappiin, ei se ollut järkevää, sillä siellä annettiin niin kova hinta varaosalle, että oli pakko ostaa uusi kaappi. Tämä taas osoitti että meikäläinen tyyli on ihan syvältä. Resursseja tuhlataan väärässä kohtaa ja maailma täytyy romuista ihan turhaan. Se on sitä kapitalismin nurjaa puolta.

Täkäläiseen tyyliin sitten sattui että kaasu loppui ja kun yksi haki uutta jäi toisille luppoaikaa jutella. Tuli siinä esille mielenkiintoisia ja hämmästyttäviä asioita nykyelämästä täällä ja tilanteen pahenemisesta, ainakin muslimien ja koptien välit tulehtuvat kovaa vauhtia. Sitä eri juttu.

Ukot jäivät vielä hommiin ja otin reppuun uuden läppärin, molemmat kännyt, kaikki irtorahat ja lähdin Paven lounaalle naapuritaloon. Varmuus on parasta vaikka kyllä uskallan täysin luottaa tähän nuorukaiseen, Basimiin joka oli koko ajan paikalla. Työryhmä oli kaikki kopteja ja urakoitsija mukava 55v. heppu joka oli ollut 7 v. Saudeissa töissä ja osasi kai siksi aika hyvin e-kieltä. Juuri häneltä kuulin näitä kovan luokan muslimien suorittamia rötöksiä joita ihan kauhistuin.

Kaikki olisikin ollut kämpässä ok, mutta juuri kun olin lähdössä, pimeni MH:n valot ja koko koppi meni piemäksi. En viitsinyt siinä enää ruveta sitä selvittämään vaan lähdin lounaalle ja ajattelin "kaikki aikanaan". Seuraava selvittely on sitten opiskella missä sijaitsee sulake?