aikuisillekin, erikoisesti Venäjällä. Oppositio on kutsunut koolle suuren mielenosoituksen vaatimaan vaalien kumoamista. Tulos oli väärennetty, osoittavat myös tilastolliset todisteet. Mutta veikkaan ettei johtokaksikko ei anna lahjoja vastustajilleen vaan pitää kaiken mieluummin itysellään. Lehdissä kirjoitetaan että Putin saattaa jo nyt olle Euroopan rikkain mies.

Saattaa olla että jännitystä nähdään myös Syyriassa, jonne arabimaiden tarkkailijat pitäisi suunnitelman mukaan saada toimintaan ennen vuoden loppua.

+  Juuri kun arabimaiden tarkkailijoiden eka ryhmä ehti paikalle, joku räjäytti kaksi autopommia kahden hyvin vartioidun turvallisuuspoliisin pisteen vieressä. Pari minuuttia paukkujen jälkeen hallituksella oli valmis selitys, "Al Qaidahan se siinä!".  Oppositio kiistää selityksen ja syyttää hallitusta temmpuilusta, jolla yritetään todistaa arabitarkkailijoille ja muille ulkopuolisille, että Syyriassa on terroria. Yksi proffa todisti, että maaliskuusta asti jatkuneident levottomuuksien aikana ei ole ollut yhtään autopommia. Turkissa joukkoja kokoava "vapaan Syyrian armeija" sanoo että heillä on vain kevyttä aseistusta eikä mahdollisuuksia pommi-iskuihin. Taitaa olla hätävalhe, mutta tässä saumassa uskottava.

Jatkan tätä juttua kunhan tulee lisää infoa...+

+ paljon oli porukkaa mielenosoituksessa Moskovassa, järjestäjien mukaan 50 000. Laskemista helpotti että siellä jaettiin protestitunnusta, valkoista muovikaistaletta 40 000 ja ne loppui kesken. Vaatimus on kumota vilpillinen vaalitulos. Äsken antoi lausunnon vanha herra Gorbatshov, joka sanoi että olisi aika nyt Putinin luovuttaa valta.  2 kautta pressana ja 1 pääminiterinä riittää, sanoo Gorba. Analyytikot sanovaat, että Putinin valinta maaliskuun vaaleissa ei ole nykynäkymin enää varma. Kansa on niin käärmeissään ja vaatii muutosta.