Jostakin syystä tämän blogin normaalitoiminnot ei toimi, joten joudun lisäämään tämän tekstin ikäänkuin uutena, vaikka tämä onkin jatkoa keskustelluun pari jutua aikaisemmin otsikolla netin merkitys... Tämän teksitin ymmärtämiseksi olisi syytä vilkaista kommentin linkin kautta näkyviä "maran" tekstejä.

lisäys kommentin tilalle

Niinpä, kyllä näköjään voi asioita katsoa kovin monenlaisten kiikareiden läpi. Minun kielitaitoni ei riitä kommentoimaan englanniksi, joten on pakko jättää se tekemättä. Moni asia oli ristiriitainen tämän Maran tekstissä. Kokonaisuuksia on näköjään vaikea hahmottaa!

Hän ei näe näiden Pro-Muba roistojen käyttämistä menetelmistä, laser-tähtäimin varustetuista tarkkuuskivääreistä, ratsu-kamelipartioista, järeistä automaattiaseista, että kyse oli todella salaisen poliisin operaatioista, ei mistään "kansan" spontaanista tuesta diktaattorille. Kyllä siinä kaikkien ajattelevien silmiin näyttäytyy sortokoneiston kouristelu työpaikkojensa ja etujensa puolesta. Mutta että se menee niin törkeäksi oli yllättävää ja hirveätä. Äsken juuri tuli kuvaa jossa vangit kävelivät sotapoliisien lomitse vapauteen vankilasta. Se oli yksi temppu aiheuttaa epävarmuutta ja epäjärjestystä. "Kun vangit ovat "karanneet" tarvitaan taas turvallisuuspoliisia töihin" - oli tässä logiikka. Minulla on tästä hämäyksestä tuore kokemus. Näköjään hallituksen propa vaikuttaa sellaiseenkin, joka muissa oloissa havaitsisi sen, nyt se on liian lähellä omaa elämää. Kirjoittajan taju USAn menetelmistä politiikassa ja yleensä ymmärrys kansainvälisen julkisen politiikan tavoista on hämärä. Eihän se ei aukene kenellekään helpolla. Siksi minäkin katselen kiinnostuneena näitä kansainvälisiä asiantuntijoita. Toisaalta kun on lähellä kansan elämää, pitäisi kaikille olla selvää että työttömyys on jotakin ihan muuta kuin hän (Mara ja Muba) väittää, virallinen 9% on tosi kaukana totuudesta!!! Kansainvälisesti esitetyt luvut haarukassa 40-90% ovat uskottavampia. Pienempi luku on koko kansasta ja suurempi koulutetuista nuorista. Ottaisitte oman gallupin, sata vastaantulijaa ja kysymys onko työtä?

Kaikissa oloissa ja kohderyhmissä Luxorissa vastaus olisi luokkaa 50% työttömyys.