Koko taivas oli pilvessä joka on tosi harvinaista. Sää oli kuitenkin lämmin ja peli mukavaa. Sain ekalla ysillä pari paria ja useita bogeja, kauden paras kierros. Pleiseura oli mukavaa ja kaikkien peli sujui, ehkä juuri hyvän sään vuoksi. Iltapäivällä taivas oli jopa tummanpuhuva, mutta ei siitä sitten mitään sadetta saatu. Viime talvena satoi kerran, ensimmäinen sade Luxorissa neljään vuoteen!

Otin taas auton loppureiìlle, sillä kunto on vielä huono sairastelun jälkeen ja kantapäissä on haavoja. Siksi joudun rikkomaan (sinänsä älytöntä) golfetikettiä ja pelaan halvoissa Grogseissa, jotta kantapäihin ei satu. Asulla ei juuri ole katsojia kun oltiin taas ainoa ryhmä kentällä. Klubin porukoilla ei ole kanttia arvostella peliasuja, kun ansiot riippuvat tipeistä.

Paluumatkalla taas pistäydyttiin "alkossa" eli aseman kioskilla. Taksikuski ilmeisesti yritti saada kiskan myyjältä pienen komission siitä, että hän toi 5 turistia ostoksille. Myyjä-omistaja selvästi joutui todistamaan kuskille, että nämä suomalaiset nihilistit ovat tinkineet hinnat niin pohjille, ettei ne kestä enää komissioita. Tämä on arvaus, mutta kokemus tukee teoriaa. Kiivas keskustelu asiasta käytiin ja tiedän että viinipullon hinta 40LE on aika pohjahinta.