Kuppilaan tuli nuori pariskunta kai Hollannin lipun vetämänä. Pitkä hoikka isä työnsi alle 2v. kiharapäätä rattaissa ja perässä tuli hoikka myös luonnonkiharapää äiti. Kävi heti ilmi että asuvat Kanadassa, mutta vaimo puhuu kyllä hollantia, mies ei. Sillä jo hänen vanhempansa olivat muuttaneet Kanadaan jossa hän syntyi.

Kysyin sitten miten noin pienen muksun kanssa pärjää täällä? Kovin syvälliseen keskusteluun emme juuttuneet, mutta vaimo kertoi että heillä oli vuoron perään ollut flu eli flunssa, ei siis mahatautia.

Tosi iso rekka, 12m perävaunu ja siihen 4m veturi, yritti kääntyä ahtaalle kujalle. Eihän siitä mitään tullut. Joutuvat purkamaan lastin jossakin ja siirtämään tälle kujalle pienemällä kalustolla. Tulee lisäkuluja.

Saan käsiini kirveleviä pieniä nystyröitä ja viime reissun opettamana nyt tiedän että ne saa aikaan hyttynen, joka ei inise niin kuin kotoinen. Näppylä kutiaa pari päivää. Äänetön öinen pikku pirulaisen kiusa!

Medina-kadun keskiosan puuriviä on harvennettu oksistaan rajusti. Täällä karsinta tehdään ilmeisesti joulukuussa, joka lienee puiden kannalta lepokausi täällä. Muistelen seuranneeni viime talvena golfkentän harvennuksia ja monessa muussa paikassa. Kadun koristepuiksi on valittu sellaisia jotka kestävät ronskia katkomista.

Alexandriassa katselin jauhosäkkien siirtelyä autosta leipomoon. Kantajalla oli vanhanajan ahtaajan koukku, joita joskus esiintyi aseena vanhoissa Hollywood-gangsterileffoissa. Hän iski koukun 40kg jauhosäkkiin, veti sitä lähemmäs ja iski koukun uudelleen. Näin kahdella 10mm reiällä varustettuna säkki keikkui olalla sisään varastoon. Ja jauho pöllysi ympäriinsä, ukko oli aivan valkoinen ja kulkureitti myös. Voisi olla että meikäläisellä terveystarkastajalla olisi ehdotuksia asiaan?