Sisi kovana äärimuslimeille

 

Aika karmeaa on tuomiot, kun oikeus määräsi kuolemaa 529 Mursin kannattajalle. Äärimuslimeiksi kai heitä pitää kutsua, mutta äärimmäinen on tuomiokin. Tutkiminen ei ole voinut olla kovin perusteellista ja vain toistasataa porukasta oli vankilassa. Minyassa murhattiin poliisipäällikkö, mutta sitä tekemään ei olisi mahtunut koko porukka. Saattaakin olla, että tämä on vaan demo, sillä suurmuftin pitää vielä vahvistaa tuomiot.

 

Vain 147 oli linnassa ja muut tuomitut ovat vapaana. Se tietää takuuvarmasti, että se reilut kolmesataa painuu vuoristoon ja erämaihin. Niissä MB:llä on ennenkin ollut harjoitusleirejä ja aseitahan maassa piisaa.

 

Luxorissa on asekauppa ihan keskikaupungilla, asemakadulla. Taitaa tulla kokeiltavaksi, josko myisivät aseen mullekin. Uskon että vain kansalaiset saavat tappovehkeitä ostaa, mutta ei olisi mikään vaikeus saada bulvaani asialle.

 

Taitaa olla väärä taktiikka Sisillä ja armeijalla, joka tietenkin taustalla ohjailee tuomioita, sillä näillä kiihkouskovaisilla on ihan eri ajatusmaailma kuin taviksella. Uskonsodan marttyyrit kun pääsevät ilman seulontoja paratiisiin. Siellä sitä ollaan vilvoittavien vesien äärellä puiden varjossa ja 77 neitsyttä tarjoilee tavaraa nautittavaksi. Se on niin houkuttelevaa että kyllä siihen leikkiin moni lähtee, kun paremmastakaan ei ole tietoa. Tosielämässä kun siitä tavarasta on ainainen puute, jospa sitten edes paratiisissa?

 

Minäkin tunnen yhden pitkäpartaisen hepun, jonka toiset vitsailivat olevan Mursin kaveri. Toivottavasti Abdullah ei ole tuomittujen listalla. Ehkä se kaikki on vain ollut huulenheittoa, sillä minullekin on joskus huudeltu ”mursi” kun olen kadulla kävellyt. Arabeilla kun ei ole estoja huutaa mustash-mustash kun partainen turisti kulkee ohi. Aika rajua on mainostarjous vossikkakuskilla, kun huutaa: ”hei viiksimies, ota kärry!” ja kun siihen sanoo ei, tulee kysymys, miksi ei!