hieronta

Hyvä urheiluhieroja toimii "omassa" kuntoklubissaan, osoite on El Kaba st, beside TV st. Talon numeroita ei ole käytössä osoitteissa.

Se löytyy helposti Medinakadun päästä, jossa se yhtyy TV-katuun. Medinan ja Telkkarin kulmassa on Vodafonen oranssit kyltit. Medinaa noin 30 m alaspäin ja eka kuja oikealle. Sitä noin 150 m ja oikealla on laatoitetut kellertävät askelmat, yksi ylös ja kaksi alas. Oven yllä on valomainoslaatikko, jossa arabikoukeroiden lisäksi selvällä suomella "Massage-souna-steam". Etuhuoneen jälkeen on aika iso kuntosali, jossa kymmenkunta laitetta tungettuna ahtaasti. Perällä "sauna" ja höyryhuone, joihin ei kannata mennä, sillä eivät vastaa mitään totuttua tasoa. Katsoa kannattaa eksoottista sounaa. Tilassa on vessa ja muutama suihku. Vessan pytyssä on ulkopuolelta reunan yli taivutettu ohut putki, josta saa veden sopivasti pyllyn pesuun. Paperitelinettä ei tainnut olla, eikä istuinrengasta pytyssä.

Hieronta on edullista, selkä-niska 45LE ja koko kroppa 100LE. Hotellissa sama euroina, eli noin 7x rosvotaan tietämättömältä turistilta. Kannattaa siis nähdä pikku vaiva etsiä paikka vaikka taksin avulla.

Itse hieronta on jo pieni seikkailu, sillä se eroaa jonkin verran totutusta ja sanoisin jopa edukseen. Poika (tekijä noin 26v - asiakas 70v) on kovanäppinen ja tarkistaa välillä otetaanko vielä kovempaa vai hennommin.On selvästi perillä ihmiskehon lihaksista ja niiden kunnosta. Kovatkin otteet tuntuvat turvallisilta, sillä on tunne että hän tietää mitä tekee. Kipeitä lihaksia löytyy ja sattuu välillä kovastikin, mutta se kuuluu asiaan. Hän on saanut koulutuksensa Cairossa jonkin fudisjoukkueen yhteydessä olevassa keskuksessa. Kielivaikeuksien vuoksi asia jäi hämäräksi.

Hoitoon kuuluu useita öljyjä ja niitä käytetään runsaasti, joten kannattaa mennä sinne huonommissa kamppeissa, onhan tyyli selvästi peräisin urheilutiloista. Verkkarit jalkaan ja huonompi t-paita. Öljyjen (3?) lisäksi sain selkääni jotakin karkeaa jauhetta, jota sitten hierottiin nahkaan perusteellisesti. Hän näytti ainetta, vaaleanpunaista jauhetta, kuin sokeria. Arabialaisesta nimestä en saanut tolkkua. Lisäksi hän käytti sähköistä, meilläkin tuttua pikku vibraattoria sekä lautamaista levyä, joka näytti muovilta ja tuntui saippualta käteen. Välillä oli pojalla kädessä pullon tapainen ja sen käytössä tuntui ikäänkuin nipistys. Toinen apulaite oli jonkinlainen puikko, kylmä sekin. Kyllin oli öljyä nahassa ja sehän ei ihan heti lähde suihkussa. Selän jälkeen oli kylkien ja käsien käsittely, niska ja naama, osin päänahkakin. Minulle hän hoiti vielä pohkeitakin ja sanoi, että vasen on jumissa kuten oikeä käsikin. Uskoin nuorta ammattimiestä ja lupasin mennä uudelleen.

Naisille sali ja hoito on varattu välille 15-19 ja miehet hoidetaan sen jälkeen. Aikoja voi varata soittamalla, mutta minulle annettiin vielä erikseen englantia puhuvan ystävän numero, ja tämä kaveri sitten soittaa hierojalle ja sopii ajan. Tungosta ei tuntunut olevan ja ajat sopi hyvin.

Hieroja itse, puh 0100718498 ja kaveri Hisam 0167940815.