jatkoa...

Jo 70 km bussimatka lapi deltan oli kiinnostavaa katseltavaa. Tien vieressa oli ensin ihan kaupungin rajalle ja moottoritien alkuun kaavoitettu SMART CITY alue, joka erottuu edukseen hienon suunnittelun helmena. Kaikki rakennukset valtavalla alueella oli tehty saman konseptin pohjalta ja kaytetty vain valkoista pintaa ja sinista lasia. Muotopina oli pyramideja ja muita tunnettuja muotoja jotka pohjaavat hiostoriaan. Vanhojen pyhattojen pyloneita, kaiderakenteita jne. Hieno paikka johon ovat keskittyneet kaikki alan firmat, tietotekniikkaa ja nettiosaajia, ainoa jota ei nakynyt tielle oli NOKIA joka silti saattaa olla alueella.

Tieta reunustavat suuret farmit ja viljelyssa oli kaikki mita meikalainen voi kuvitella. Jokaisen suuren tilan edessa on aita ja portti ja firman nimi. Vaikutti ihan kapitalismin helmelta ja sita korosti ainakin yksi, joka oli ulkolaisessa omistuksessa. DUBAIn farmi. Voisi arvata etta loytyy myos muita oljymaiden omistuksia. Ne kun ovat ostelleet viljelysmaata kaikkialla Lahi-Idassa ja Afrikassa. Nain NIVAX ORGANIC FARMIN jokas kertoo etta luonnonmukaiseen viljelyyn on panostettu taallakin.

Anaforan taloissa oli paljon käytetty ikkunoissa varjostavaa verhousta, joka antaa kyllä valoa sisään.

Saman kuulin siella Anafortassa, etta heidan viljelynsa tapahtuu luomuna ja ilman kemikaaleja. Anaforaan liittyy kolme suurat tilaa, nimet Anamesa ja Anastasia. Viimemainittu on jonkinlainen koulutuskeskus, jonka puitteiissa erityisesti naisille tarjotaan mahdollisuutta opiskeluun ja systeemin sisalta onkin jo 13v toiminnan aikana paassyt yliopistoon useita tyttoja.