KIPI eli HABI sai kaamean kolauksen, kun pallo putosi. Koko wb on henkisesti lamassa ja järkyttynyt. Jos kaide katolle vieville portaille olisi ollut valmis, olisi saattanut käydä niin että olisimme olleet silminnäkijöitä.

Sen sijaan satuin näkemään juuri tänä aamuna pikku käärmeen luikertavan olohuoneen nurkkaan ja piiloutuvan mustan muovipussin taakse, Sieltä se kurkisteli ja jäin sen liikkeitä tarkkailemaan, kun soitin Abdylle asiasta. Hän vakuutti ettei veijari ole myrkyllinen ja kehotti soittamaan Hassan apuun. Se onnistui siksi, että hänen työmaansa, Malqatan kaivaus on juuri lopetettu tältä kaudelta.

Hassan sitten tuli kepin kanssa, hosui aikansa ja sai otuksen hengiltä, vaikka yritin sitä pelastaa ja hoitaa vain pois tontilta. En kuitenkaan ryhtynyt itse puuhaan, kun se oli niin nopea ettei näillä reflekseillä olisi ehkä pärjännyt. Tukin matolla oven alusen makkariini, etten saisi siitä sänkykaveria, sillä se oli aika jehu kiipeämään. Hannukin sattui tulemaan paikalle ja näki kärmeksen. Hän tarkkana poikana näki meidän yhden pensaan juuressa kotilon. On taas aika pohtia mistä se siihen on päässyt. Yökasteen aikana sen on pakko ollut olla liikenteessä, mutta aika matkan on osannut vaeltaa. Tosin onhan portin takana sen verran vihreää kadun puolella, että kun siihen on selvinnyt on matkaa ollut enää 5-6m.