luxor 92.2009 tv

Sikainfluenssa oli malliesimerkki lääkefirmojen markkinoinkikasta. Kaikki harhautettiin pelkäämään turhaan. Siihen tarvittiin mahtava koneisto, jota media tuki. Onnittelut lääketehtaan markkinointiosastolle. Saitte jättipotin!

Teheranissa on onnistuttu saamaan kansa liikkeelle hallituksen puolelle. Taitaa olla harhautettua väkeä, propagandan uhreja.

Tsumanin uhreja ja kauhuja muistellaan. Ohjelmia Acehista tulee. Lapsia opetetaan koulussa varautumaan maanjäristyksiin ja tulvaan. Näytetään ohjelmia jälleenrakennuksesta.

Rahalla saa, tässä tapauksessa todella kauniin reportterin ohjelmaan 101 AASIA. On tosi söpö tyttö ja terävä haastattelija. Katson toista kertaa samaa ohjelmaa, sillä CNN:n tapaan samaa pätkää ajetaan monta kertaa. Tyttöä katsoisi ihan muuten vain, ilman asiaa.

Susan Boyle on tämä Englannissa julkisuuteen noussut paksu, huononnäköinen laulaja, jolla on mahtava ääni. Ohjelma oli tämä Talentti. Jessus tätä maailmaa!!!

Mittakaavat eivät kohtaa ollenkaan julkisuudessa. Kaikki on valitsijan päässä. Joku aina telkkarissa joutuu valitsemaan mitä näytetään. Eihän meillä Thaimaan tsunamissa ulkoministeriössä kukaan uskonut tuhon mittakaavaa. Sauli oli sankari, mutta ei siitä tehnyt isoa juttua, viisaasti.

Kunhan taas eletään parikymmentä vuotta ja uudet virkapäättäjät tulevat remmiin, sama toistuu. Mitään ei ole opittu. Paljon rahaa on pantu systeemiin, joka hälyttää, kun maankuori liikahtaa. Siitähän tsunami syntyy. Sana on japania.

Kauhea pulina käy nyt siitä, miten voitaisiin estää vastaava terori-isku, jota se yksi hullu yritti. Ehkä meitä suomalaisia voi rauhoittaa ajatuksella, että ne kahelit yrittää aina tuhota jenkkejä. Hyvä että ollaan syrjässä.