Ihailen suomalaistaustaista heppua Koskisen Jussia, jonka Obama nimitti veroviratonsa johtajaksi 74 vuotiaana! Siinä sitä on esimerkkiä vaikka Jutalle, joka ei hyväksy eläkeiän nostamista, vaikka Suomen kanssa sen hyväksyy. Monissa maissa porukka tekee pokkana hommia pitkälti yli 70, mitähän se oli Mugabenkaan ikä kun vielä jaksoi aloittaa kauden pressana, taisi olla 89v tms. Onhan roisto ehtinyt kääriä hiukan valtionvaroja pankkitilille Sveitsiin ja muihin paratiiseihin, mutta ukko ei niistä kyllä välitä nauttia vanhoilla päivillään. On se valta niin makiaa.

 

Jotenkin sitä on luultu ettei meillä mitään ihmiskauppaa ole, ja jos onkin niin omiaanhan ne venäläistytöt kaupaavat, lienee ajatus. Mutta kyllä se orjatyön teettäminen on ihan realisesti totta. Muutamia tapauksia on jo saatu oikeuteen ja tuomioina rötöstelijöille vankeutta ja uhreille roimasti rahaa. Lisää on tutkinnassa ja nyt viranomaisetkin ottavat asian todesta. Poliiseja, tuomareita, syyttäjiä jne koulutetaan tunnistamaan tapauksia. Usein kyse on aasialaisista joita houkutellaan lännen kultamaille, otetaan passi pois ja lykätään johonkin komeroon asumaan ja kielitaidottomana sitten vaan pannaan raatamaan, joko siivoojana tai keittiöissä, tositöitä leikkipalkalla ja ilman vapaapäiviä.

 

Olen kirjoittanut aikaisemminkin, ettei Suomen valtion pitäisi mennä mukaan kansainväliseen asekauppaan, sillä siellä ei pärjätä kuin voitelulla ja korruptiolla. Kun ostajat ovat joko vallankumousporukoita joilla ei ole kirjanpitoa eikä valvontaa tai valtioita, joiden aseostot ovat aina salaisia ja niistä ei julkisuudessa selitellä, se lähes aina johtaa lahjuksiin. Asekauppaa tutkinut journalisti sanoo että 90% tapauksista sisältää voitelua.

 

Patria on nyt kärynnyt kolmessa maassa (Kroatia, Slovenia, Egypti) rötöstelyistä ja Puolassakin oli käry lähellä. Ei ole ihme että asejärjestelmät ovat tolkuttoman kalliita ja siksi kai monissa maissa kehitellään kevyitä lentäviä hyrriä ja liidokkeja, joilla tappaminen saadaan kauemmas omilta mailta, siistimmäksi omalta kannalta eli vähillä miestappioilla. ”Oheisvahingoilta” ei voi välttyä, mutta niin se vaan menee, sanoo kenraali. Eikä jossakin jenkkilässä kukaan sure jos muutama siviili menee ohessa, ”nehän on vaan niitä rättipäitä”

 

Vihdin Omakotiyhdistys on nyt sitten Suomen toiseksi suurin, kun Hallikaisen Veikko on haalinut jäseniä ahkerasti. Olivat omakotimessuillakin mukana ja jäseneksi kelpaa lähes kuka vaan kunhan jossakin asuu, ei siis vaadita OK-taloa, vaan rivi-sellaisetkin käy. Veikko kehuikin jo pari vuotta sitten, että Vihdin valtuuston suurin yhtenäinen ryhmä on Omakotiliiton jäsenet. Puheenjohtajuus on näemmä Veikolle korvaustoinmintoa sille, ettei menestynyt kunnallisvaaleissa kovin hyvin.

 

Suomalaistutkija on selvittänyt hiirillä, että ydinlaskeuman seurauksena hiirien aivojen koko pienenee. Nyt pitäisi jonkun tutkia, onko mahdollista että päättäjien aivot kutistuvat jo ennen ydinturmaa, kun niitä laitoksia niin kaivataan.

 

Wuosisatamarkkinat on ensi viikonloppuna ja Vihdin Luonnollakin on osasto siellä. Olen lupautunut seisomaan ja esittelemään monenlaisia pönttöjä (itseni lisäksi.) On nääs useita erilaisia, linnuille, siilille, lepakoille ja uusimpana nämä ötököille suunnitellut. Olen kerännyt koiranputkia useampaan maitotölkkiasuntoon johon siis mahtuisi teoriassa pesimään kymmeniä pörriäisiä ja siten asuttamaan monta sataa uutta pölyttäjää kussakin. Eivät kuulemma hyvin kelpuuta haljennutta korren päätä, joten täytyy olla terävä mattoveitsi ja herkkä peukalo katkomisessa.

http://www.flickr.com/photos/pikkuanna/5728202122/

 

Minua hiukan harmittaa, aina kun näen tiedon verenluovutuksesta. Ehdin luovuttaa kolmisenkymmentä kertaa (sain 25X merkinkin) ennen kuin keksivät sen, että allergisen veri ei kelpaa. Mulla kun on vielä O-ryhmää, jota on vähemmän tarjolla. Ei siis hyvä veri kelvannut, vaikka tuskin saaja olisi pikku heinänuhasta valittanut, jos olisi mun verellä pahemmalta pelastunut.