Kun netti on hidas oli pakko herätä aikaisin lataamaan kuvia. Bonuksena sain muutaman otoksen täkäläistä arkea ja elämää. Valitettavasti mulla on vain Canonin IXUS pokkari, jolla ei voi paljoa zuumailla, joten kuvat on turhan laajoja ja kaukaa.

Olin tuskin saanut koneen auki kun kuului tuttua puhinaa. Ilmalaivahan se siellä puhisi. Kuumailmapallot ovat tuttu näky mutta vain varhain aamuisin. Nyt kun turismi on heikoilla, näkyy vain pallo tai pari, useimmiten ei mitään. Ikkunan pieli on antamass kuvaan syvyyttä ja etualalla on kapearaiteisen koskoja. Pelto leikkattiin eilen ja aamulla 1.11 oli toistakymmentä maissin poimijaa puuhissaan.

Iloinen pulina ja nauru kuului kauas ja on kiva todeta että hurtti huumori kukkiin töissä kun niitä porukalla tehdään. Muistutti jotenkin perunan nostotalkoita ennenvanhaan. Musta hahmo on nainen kaavussaan ja hänen äänensä pajatti jotain aika usein, naisten tapaan.

Kuvassa näkyy SINUHETALON ainoa heikko piirre, liian lähellä oleva voimalinja. Tuttu kahina kuului avoimesta ikkunasta, mutta sen verran kului aikaa etten ehtinyt saada paimenta kuvaan. Myöhemmin lauma näkyi kauempana pellon pientareella. Ihmeen hyvin ja rauhallisesti lampaat kulkevat paimenen perässä. Tämä ratatie on peltotöiden huoltoreitti ja siitä kulkee päivittäin muutama aasikuski, ratsain tai kärryjä vetäen.

Muurin kulmauksessa on musta peltiovi, jonka takaa kulkee ruokojunan rata ja aasikuskien reitti. Vuokraisäntä on kehotellut aina välillä vilkaisemaan portista ulos ettei sinne kerry roskia tai muuta asiatonta. Esimerkiksi murtomiesten rakennelmia valmisteluvaiheessa. (vitsivitsi).