Pikkupaloja

Tv antaa aina impulsseja, mainoksetkin. Dressman tarjoaa miesten paitoja ”aidosta egyptinpuuvillasta-vain 59,95” kun minä teetin samalla rahalla myös parit housut ja jäi vielä 20€ muuhun!

Syyrian tilanne pahenee kaiken aikaa ja nyt siis väitettiin että oli kemiallisia myrkkyjä pelissä. Kerroin arvaukseni, että kun jenkit lupasivat lähteä mukaan, jos niitä käytetään, niin ihan varmasti ne tulee peliin mukaan. Arvaisin että niitä siis käyttikin kapinapuoli. Näissä kuvioissa kun ei voi koskaan olla varma tiedon alkuperästä ja luotettavuudesta.

TV1 lähetti aika törkeän Las Vegasin mainosfilmin, jonka otsikkona oli nykymaailman ihmeet. Kyllähän filmi niitä typeryyksiä hyvin esittelikin, mutta teksti kavalsi mainosluonteen. Hiukan kritiikkiä peliin ykköselle! Mua ärsytti hotelli LUXOR jonka asuinrakennus on pyramidi jonka edustalla on sitten komea Sfinksi ja obeliski. Suuri osa varmaan muovia?

MOT kertoi lisää kohujutusta, jossa KRP:n rekistereihin oli merkattu epäilyttävien roistojen jatkoksi Venäjän pressa Putin. Kyllä hän sinne selkeästi kuuluukin, kuten esimerkiksi Berlusconi. Miten poliisin pitäisi eritellä roistot, jotka siviiliuransa jälkeen pääsevät korkeaan virkaan ja sitten saavat käyttää valtaansa roistokavereidensa ja itsensä hyväksi, aina rahan takia. Miten poliisi voisi poistaa epäiltyjen listalta vaikkapa Liettuan ex-pressan, joka selkeästi edusti Venäjän mafiaa, jonka rahoilla valtansa osti.

Egyptissä kohistaan tv-humoristista, joka panee halvalla vallanpitäjiä ja siis tässä tapauksessa m-veljeskuntaa. Voipi tulla tälle humoristille kylmää kyytiä jatkossa jos ei julkisuus suojaa.

YLEn Areena kertoi Espanjassa pengottavan laajaa lahjontaa lähes kaikilla tasoilla politiikassa ja tutkinta ulottuu hallitukseen ja pääministeriin. Homma on pyörinyt rakennusbisneksen kautta ja siihen on sotkeentunut ainakin 600 päättäjää. Huvittavaa on että epsanjan rakennusjätti on saanut suuria urakoita Sotshin olympiakylästä ja onhan se varma arvaus, että korruptio siinäkin on takana. Ei pärjänneet suomalaisfirmat, kun tämä lahjonta ei ole ihan rutiinia ja sen hienommat kikat on oppimatta.