Raportteri mielenosoituksen keskusaukealta kertoi, että hän on haastatellut monena aamuna aukiolle kertyviä ja ihmeekseen havainnut, että porukassa on suurta vaihtuvuutta. Ilmeisesti torilla olo jännityksen keskellä, ilman vessoja ja kunnon huoltoa, on sen verran raskasta, että pitää välillä levätä. Onneksi sitten tulee uusia innostuneita ja vuorovedolla homma voi onnistua. Vaikka nyt sivustakatsojaa alkaa epäilyttää. Epäuskooni on syynä se, että Luxorissa ei juuri korvaa ole lotkautettu vaikka maa on suuressa kriisissä. Henkistä laiskuutta ja poliittista ymmärtämättömyyttä?!

No, tällaisessa maassa apatiaa ymmärtää. Äänestäminen ei ole tuonut mitään muutosta, koska vaalit on jo vuosikymmeniä väärennetty. Ole siinä sitten aktiivinen ja kiinnostunut, kun poliisi vainoaa ja mikään ei kuitenkaan muutu!

Onkohan ilmassa merkkejä, että armeija alkaisi kääntyä kumouksen puolelle? Kerrotaan, että Pro Muba- roistoporukoita olisi armeija ottanut kiinni. Sitä tarvitaan ehdottomasti, se ratkaisee. Jutuissa kerrotaan, miten vapaaehtoiset lääkärit ovat perustaneet alueelle hoitopisteen ja auttavat vammautuneita. Rohkeaa toimintaa! 20.08

Illan tv-lähetyksessä ei ole näkynyt enää väkivaltaa ja siitä kunnia armeijalle, joka kuitenkin toissailtana kuppasi täysin tarpeettomasti. Nopeat operaatiot, esim kiviä heittävän porukan poisto katolta olisi tarvittu. Se oli anteeksiantamatonta välinpitämättömyyttä. Mutta ehkä onkin niin, että tässä tilanteessa armeija oli huonommin menossa mukana kuin tv-katsoja?

Pitäisi saada armeijan johdolle kunnon laitteet seurata mediaa, joka yleensä on kärppänä paikalla kun jossakin tapellaan. Ehkä nämä i-podit ja muut uudet tiedonvälityksen laitteet ratkaisevat ongelman, ennen kuin seuraava rähinä yllättää. Pitäisi varmaan perustaa laitelainaamo huonosti varustetuille armeijoille? Jospa Qatarin sulttaani antaisi pikku avustuksen?

Sain helpotusta ähkyyn lukemalla netissä Hesaria. Pelkästään oman kielen kautta infon saanti on paljon helpompaa. Tämä "pakkoenglanti" on aika raskasta välillä. Nyt kun tilanne näyttää hiukan rauhallisemmalta ja armeija auttaa pitämään järjestystä, taidan ottaa rennommin ja lukea hiukan romaania. On viimeinen menossa ja siitä pitää nauttia viipaleina, ei ahmien. klo 21.23