Gaddafin mafia

Vekkuli harjoitti vuosia mustien pakolaisten salakuljetusta Libyan läpi rannikon kylään, josta raukat pakattiin kalastusaluksiin ja lähetettiin Eurooppaan. Kun mustien piti jotenkin päästä läpi arabimaan, ei se voinut onnistua kuin viranomaisten tieten.  Kun Aljaz yritti selvittää asiaa maaliskuussa 2011, heitä ei päästetty sinne selityksellä, että salakuljettajien mafia on vaarallinen. Se mafia olikin Gaddafin oma. Tällä toiminnalla hän sai eteläisen Euroopan maat aika epätoivoiseen tilaan ja lähes kaaokseen. Miten hän laski siitä hyötyvänsä? Todisteet toiminnasta on vahvat.

Irakin tragedia ja USAn valtiomafia.

Tv näytti lukuja: Irakin siviilejä tapettiin sodassa 114 000. USAn sotilaita kuoli 4500. Jenkit käyttivät 800 miljardia dollaria sotaan, Jättiosa rahasta meni tietysti aseteollisuudelle sekä näille sodassa käytettäville tukiorganisaatioille, joiden kautta USA on nykyisin ulkoistanut sodan. Kaikkiaan noin miljoona amerikkalaista on ollut Irakissa. Poliittisesti selitys on siinä, että näin varsinaisen armeijan voimat voivat keskittyä sotaan ja tappamiseen, kun ”siviilit” hoitavat tukitoimet, vaikkapa pommikoneiden lastauksen. Tosiasiassa näitä tehtäviä hoitaa ne sotaraakit, jotka eivät enää siviilissä pärjää. Niille asennevammaisille ei haluta maksaa korvauksia ja vakuutuksia. Pannaan pojat vaan takaisin sinne, nyt heillä on osaamista tappamisesta, mutta ovatkin ”siviileitä”. Tämän toiminnan suurin alihankkija oli Halliburton yhtiö, jonka johtaja nostettiin Bushin hallitukseen.

Näillä järjestelyillä sodat saadaan näyttämään siistimmiltä, sillä nuoria sotapoikia kuolee vähemmän. Muut kuolleet ovat sitten ”siviilejä” eli ammattilaisia, joiden oli puolipakko lähteä takaisin tappamiseen ja pelkoon. Tätä kaikkea junailee sellainen salasotku josta edes pressalla ei ole selkoa. Sitä pyörittää öljy- ja sotateollisuus. Sen varoilla on valittu monta republikaanien pressaa. Työkaluna on CIA ja monet sitä salaisemmat organisaatiot, joiden rooli aina jää hämärään. Osa niistä salaisuuksista on ollut meilläkin esillä, kun on yritetty selvittää CIAn salaisia vankilentoja Suomen kautta. Selvää ei saada.

Lopputulema on että isot porukat jenkkejä ja heidän johtamia yhtiöitä ja organisaatioita jää paikalle. ”Opettamaan” maata ja armeijaa ja tietysti varmistamaan että IRAKin öljy kulkee jenkkien hallinnassa. Ilmoitettiin että virallisesti maahan jää 6000 miestä. USAn kaikkien aikojen suurin lähetystö on ollut Baghdadissa, yhteensä 15000 ihmistä, joista suurin osa on tietenkin ollut turvaporukkaa. Mutta silti siihen joukkoon mahtuu paljon öljy- ja aselobbareita. Lähetystöt ovat aina olleet vakoilun pesiä. Normaali lähetystö käsittää länsimaissa jotakin 10-150 "diplomaattia". Tuskin CCCP:n lähetystössä Hesassa oli sodan jälkeen sen enempää!

Amerikka jättää taakseen raskaan sodan jälkeen ”liittolaismaan” jonka lojaalisuuteen se ei voi luottaa. Koko idioottimainen sataseikkailu lähti CIAn väärentämistä todisteista joukkotuhoaseista, joita ei sitten löytynytkään. Toinen asia jolla jenkkejä höynäytettiin oli väite Irakin yhteistyöstä Al Qaidan kanssa, joka oli totaalinen valhe. Näillä tempuilla sota- ja öljyteollisuus sai sodan liikkeelle. Nyt se yrittää saada öljyhyödyt korjattua (sotahyödyt saatiin jo), mutta se kaikki on todella epävarmaa. Arabimaailman kuohunta ja suuri hässäkkä Lähi-idässä on jo nollannut kapitalistien laskelmat. Politiikkaa on vaikea ohjata rahan tavoitteilla.