Kuumaa

Saa kotomaassakin hyvää harjoitusta Luxorin säihin. Klo näyttää 19.30 ja mittarissa +28.

Olen nyt päättänyt muuttaa kokonaan äitini asuntoon, aluksi kesäksi ja loppu selviää ajan kanssa. Muuton teen pikku erissä, kun sattui kesäautoksi pitkäperäinen, johon kamaa mahtuu. Lopullinen muutto kaipaa vielä peräkärryä, jonka onneksi saan edullisesti kympillä Omakotiyhdistykseltä.

Äiti-Vanhus kaipaa tukea ja varsinkin näillä helteillä pitää tarjota juotavaa. Helle on suuri riski lähes satavuotiaalle, kun ei ole mitään keinoa jäähdyttää kämppää. Siksi asennutin uuteen, tekeillä olevaan ekotalooni (joka on myynnissä) maaviileäputken, joka tarjoaa talvella esilämmityksen IV koneelle ja kesällä viilennyksen, kun se maasta saatava lämpö on aina luokkaa 12 astetta, ainakin teoriassa. Joka tapauksessa hyvin tasainen lämmön-viileänlähde ja käyttö on ilmaista!

Purkissa ostettu tilli on pörheänä, kun asetin sen maljakkoon vettä imemään. Kätevä juttu, kun saa kasvin pysymään tuoreena.

30 asteen hehkussa toivoi sadetta, jota sitten to. saatiin vain muutama pisara eikä luvattua ukkosta edes kuultu saati nähty. Siinä hiostavassa kelissä hoitui lopullinen muutto kanakopilta Mahlamäkeen. Onneksi naapurilla oli sopivasti aikaa ja asioita kylille, joten sain kantoapua kätevästi, kiitos Ari.

Hikiset paikat oli myös Brasiliassa, kun ottivat fudiksessa yhteen Epsanja ja Italia. Todella kiihkeän jännä matsi, jonka sitten spanjuurit voitti tasokkaassa rankkarikisassa. Kuinkahan moni jaksoi valvoa?

Oikeus pani kanssa jutut kuumiksi, kun hovi vapautti Ilen ja muut sotkussa mukana olleet. Ei kovin uskottava päätös ja on tärkeää että KO tarkistaa linjan, siksi tärkeä on tämä linjaus siitä, mikä on lahjontaa. Kuka uskoo että nämä bisnesmiehet olisivat vain ihan hyvänhyvyyttään panneet Kanervalle pöydät koreeksi, ilman odotuksia vastapalveluista? Ei mene läpi mun seulasta.

Tilanne alkaa lämmetä myös Auerin eukolle, kun sai kovan tuomion kummallisista lasten hyväksikäytöistä. Suuri salaperäisyys jutussa hämmentää, mutta totta kai niitä lapsiuhreja pitää suojata nimettömyyden takana. Mutta veikkaan että tällä tuomiolla on jonkinlainen vaikutus siihen ukkonsa murhajuttuun. Kun on valmiutta kohdella törkeästi mukuloita, on kai valmiuksia tappaakin. Molemmissa on kyse tasapainottomasta mielestä. Kovin kylmältähän se AA on kuvissa vaikuttanut.