Uutiset kertovat, että presidentinvaalien päivät ovat 23-24.5 ja tulos julistetaan 21.6. Miten sitten järjestetään toinen kierros jos se tarvitaan? Juttu ei kerro miten äänet lasketaan ja muuta tärkeää. Jos on vain yksi kierros, valitaanko se joka saa vaikka 0,2 % enemmän kuin toiseksi eniten saanut? Jos kumpikin saa luokkaa 20% kaikista? Miten monta ehdokasta on ja kuka ne asettaa? Demokratia on vaikea harjoitus.

Kairossa on alkanut oikeudenkäynti ulkomaisia avustusjärjestöjä vastaan. Vanhan vallan viimeisiä kouristuksia, toivon. Syytteessä on 34 eri järjestöjen edustajaa ja heistä kai 16 on jenkkejä. Pelkää teatteria ja yritys osoittaa että kansannousu olisi ollut ulkoa johdateltu. Naurettava ajatus.
Siitä varmaan johtuu, että kolme tuomaria on vetäytynyt hommasta. Jääväävät itsensä eri syillä ja se on viisasta. Tällaisia heppuja tarvitaan vallankumouksen jälkeen tärkeisiin hommiin.

USA ja Hillari piti puheen jossa kertoi että USA kovasti neuvottelee Egyptin hallinnon kanssa asiasta. Kun USA uhkaa lopettaa rahan kuskaamisen kenraalien syliin, on Tantawin ja kaverien pakko kuunnella.

"Mistä sitten fyffee tulee jos jenkkitaalat loppuu? Kansaa on jo niin imetty että siitä ei mitään enää heru. Pitäisiköhän yrittää vaihtaa kansaa? Tai maata? Kukahan meidät huolisi? Sveitsi ei varmaan, Dubai ehkä kun meillä on fyrkkaa. Täytyy ruveta soittelemaan noille takapajuisimpien maiden pomoille, vaikka aika monen palli kyllä jo horjuu. Kurja tilanne!"