Ukraina

 

Venäjän hallitus sanoo että ”länsi on menettänyt uskottavuutensa”. Iso vitsi.

Toimittajia on vahvasti häiritty työssään Ukrainassa. Venäjän duuma on valmis hyväksymään Krimin liittämiseen Venäjään heti kun kansanäänestys asiasta on hoidettu. Nyt tataarit ilmoittavat boikotoivansa vaaleja ja sehän tarkoittaa, että liittymistä ilman muuta kannattaa enemmistö. Jonka jälkeen paluu ”äiti Venäjän helmaan” käy näpsäkästi.

 

Entäpäs jos venäläisiä tulvii vaikkapa Lappeenrantaan, niin että jonain päivänä Putin sanoo, että nyt pitää turvata venäjää puhuvien oikeudet. Nuo finskit kun kohtelevat väärin myös kakaroita. Eivät salli vanhaa kunnon kuritusta. Joku viisas jo totesi, että kaksoiskansalaisuus on tarpeeton ja hullu asia. Olen samaa mieltä. Jos joku haluaa Suomeen turvaan valtion terrorismilta, voi sitten ottaa myös kansalaisuuden. Jos siis viitsii opetella kielen. Ehkä tämä asioinnin helppous myös venäjäksi jarruttaa kielen omaksumista.

 

Putin heitti roskiin koko sen 50 miljardia, jonka avulla yritti hankkia mainetta ja hyvää tahtoa itselleen ja Venäjälle. Aika huono ajoitus asioilla. Ei hemmo ymmärrä mitään pr-asioista, saati länsi-ihmisen normiajatuksista. On se niin tsaaria! Pelätkää!!!