Yllätyin siitä että erot olivat niin selvät. Yleensä vaaleista ei saada sellaisia kysymyksiä aikaan, että eroja syntyy tarpeeksi. Jännä oli tulos, mutta odotettu. Tietysti kysymysten laatijoilla on ollut asetelmat vahvasti mielessä ja voi olla että kysymyspatteri on liiankin johdatteleva. Tulos oli minulle oikea ja sopiva.

Ainoa joka sai positiiviset pisteet oli PEKKA,  pisteet ronskisti plussalla

Seuraavaksi listalle tuli EVA, mutta pisteet meni pikkuisen miinukselle

Järjestys oli sitten Arhinmäki, Lipponen, Väyrynen, Soini, Essayah ja hännänhuippuna SAULI.  Voi - voi, nyt taitaa mennä perhesopu, mutta olihan tämä tiedossa ennestään.

Nyt pitää testata muiden koneiden tulokset, kiinnostavaa...!

Maikkarin konetta ei meinannut millään saada esille, tuli vanhoja eikä etusivulta löydy ollenkaan. Monen yrittämisen jälkeen viimein putkahti. Taitaa olla siellä liikaa tavaraa tai logiikka pettää jollakin.  Tulos sama kuin HS, mutta erot paljon pienemmät. YLEn kysymykset oli jotenkin hankalat koska ne heitti edellisiin nähden kovasti. Kaikista tuli selväksi että Sari on kauimapana yleensä ja Vanhat Paavot ja Timo hyvin samoilla lukemilla. Saulin listasija heitteli kovin herkästi kun vähän tarkensi vastauksia.

Niin samaa osoittivat nämä arpajaiset, että voisin hyvin hyväksyä Arhinmäen tai Biaudetín Pekan sijasta. Muut olisivat paljon huonompia noin arvoiltaan ja näkemyksiltään.

Yhdyn siihen näkemykseen, jonka esitti muistaakseni S.Kuvalehti, että toisella kierroksella Saulille pahin vastus olisi Pekka, sillä hänen taakseen voisi asettua yllättävän moni.