avasin juuri tv:n ja uutiswet näytti että aukiolla on toistatuhatta (mun oma arvio) mielenosoittaja. On kuulemma päästy sopimukseen että poliisi ei mene torille. Silti kyynelkaasua on ilmassa jatkuvasti. Porukat on osittain kameralta näkymättömissä sivukaduilla. Sielläkin kivet lentää ja kaasu haisee.

Al Jazeeran tosi nätti nais-uutisankkuri kyselee fiksuna kentällä liikkuvilta reporttereilta tilanteesta. Nyt näyttää siltä että porukka yrittää hajaantua paetakseen kaasua. Ambulansseja ajelee alueella useita ja koko ajan. Protestoijien joukossa näytetään myös vanhaa arvokasta uskontojohtajaa liina päässään. Eli kumous kutsuu kaikkia, kaikenikäisiä, mutta on luonnollista että nopeita liikkeitä tarvitsevat hyökkäykset poliisia vastaan ja kivien heittely sujuu paremmin nuoremmilta. Nuoret eivät aktiivisesti hae väkivaltaa vaan ymmärtääkseni se puolustautuu.

TV kertoo että ainakin 15 on kuollut Cairossa ja 2 muualla Egyptissä. Kansa sanoo että aluksi, siis tammikuun jälkeen armeija suojeli kansaa mutta nyt tuuli on kääntynyt ja kansa pelkää armeijaa. Se on iso muutos sillä kansa on aina luottanut armeijaan.