Kaikenlaista hihhulointia

 

Bongasin jostain politiikan jutusta osoitteen tähän ihmeblogiin. On se aika hullu mies jutuissaan.

http://kohudosentti.blogspot.fi/

Tähtääkö hän Moskovan Yliopiston kansainvälisen veljeyden proffaksi?

 

Kuuntelin aamulla uutisia sängyllä loikoen. Kuulin että jenkeissä oli tutkimuskomitea istunut salaisessa istunnossa ja tutkien CIAn salaisia kidutuksia Quantanamossa ja niihin johtaneita salattuja menetelmiä, mm vesikidutusta.

En ole varma onko vesikidutus se vanha tarina kiinalaisten keksimästä tippakidutuksesta, jossa rääkättävän päähän pannaan tippumaan pisara kerrallaan. Alkuun ei tunnu missään, mutta muutaman tuhannen jälkeen se alkaa tuntua kuin vasaranisku.

Että ei ole jenkkilässäkään johdolla kovin puhtaita jauhoja pusseissaan, vaikka haukkuvat Putinin tempauksia. Suuria roistovaltioita molemmat.

 

Meni sitten pieleen YIT:n aprillipila, kun saivat nuhteita siitä, että pörssiyhtiö ei saa puhua palturia!? Hiukan on pipo tiukalla myös finanssivalvonnassa.

 

Minulle oli uusi ilmiö, joka tuli esiin päiväkotilapsen kortissa. Tyttö kirjoitti nimensä peilikuvana. Sain kuulla ettei se ole ollenkaan harvinaista vaikka itse en ole törmännyt mokomaan. Jotkut lapset juuri ennen kouluikää ja ehkä vielä ekaluokalla voivat kirjoittaa tikkukirjaimilla pitkiä tarinoita, joita sitten aikuisen on vaikea lukea.

 

McDonals sulkee ravintolansa Krimillä, hienoa! Se tervehdyttää asukkaita. Toivottavasti mäkkäri saa paljon bädwilliä Venäjällä ja sen kauppa siellä loppuisi kokonaan.

 

Katselin vanhoja papereita ja käteen osui VAUHTI-näyttelyn logo vuodelta 1975, jonka näyttelypäällikkönä olin. Guru kaiken takana oli ent autourheilija Picko Troberg, sen ajan julkkis Ruotsissa. Kävin kerran Pickon kotona ja nuorin kolmesta tyttärestä kertoi innoissaan ”när vi giftade os med pappa” (kun meidät vihittiin isän kanssa) ja Pickon piti selittää että 4-8v tytöt olivat morsiusneitoina pitkän avoliiton jälkeisissä prameissa häissä. Vihkipari ja tytöt valkoisissa asuissa ja valkoisten hevosten vetämissä vaunuissa kirkkoon yms. Häistä oli monia juttuja kuvalehdissä.