Nuoriso vaatii edelleen sotilaita luovuttamaan vallan siviileille ja ilmoittamaan päivämäärän presidentinvaaleille. Nyt kutsutaan alkukevään tapaan "miljoonan miehen marssi" tiistaiksi ja se toistetaan perjantain. Nyt arvioidaan torilla olevan 4000 ihmistä, mutta lisää odotetaan kun porukat pääsee töistään, kenellä niitä nyt on. Työttömyys on edelleen korkea mutta virallisia lukuja ei ole saatavilla, tuskin sitä edes kukaan tietää. Uskon että länsimaista järjestelmällistä työttömyyskortistoa ei ole olemassakaan.

Viranomaiset ilmoittavat 22 kuolleen ja oppositio sanoo  että iso osa kuolleista on ammuttu. Viranomaiset väittävät ettei teräsluoteja käytetä, ainoastaan kumiluoteja ja kaasua. Paskapuhetta, kuten jo on monta kertaa nähty. Kuvassa torilta oli kaverilla käsissään haulikon hylsyjen kokoisia kuoria ja toisella kämmenellä kymmeniä pyöreitä isoja hauleja. Kyllä sellaisellakin paukulla henki lähtee.

MO odottavat nyt kiinnostuneina mitä Muslimiveljeskunta tekee eli kehottaako se kannattajiaan mukaan torille, niinkuin oli tammikuussa. Jos muslimiveljeskunta ei lähde tukemaan toria, se ottaa eroa nuoriin MO:n. Se voisi olla kovakin ratkaisu, sillä on arvioitu että jos he voittavat vaalit, on paha tilanne. Vielä pahempi siitä tulisi jos vaalit lykättäisiin. Reportteri on haastatellut kymmeniä nuoria aikiolla ja sanoo, että nyt siellä ei juuri vaaleista piitata, vaan vaaditaan lopultakin toimenpiteitä sotilashallinnosta luopumisen suuntaan, sillä mitään ei ole tapahtunut 9kk aikana. Lupaukset olivat höveleitä silloin kun kapina oli kovimmillaan ja kun Muba lähti karkuun. Kenraalit näytti maireaa naamaa, mutta käsi taskussa oli nyrkissä.

Voipi tulla vielä kovempaa kahinaa, sillä kansa ja MO ovat raivoissaan siitä raakuudesta jolla taas poliisi hyökkäsi, hakkasi ja ampui. Kuvat raakuuksista leviää heti kännyköiden kautta ja väkivalta näkyy suoraan torin porukoille. Siksi porukka on niin kiihkoissaan ja antaa kovia alusuntoja.

Sanoinkin tohtorille että kapinalliset olisivat pitäneet organisoitua, mutta se ei kai oikein sovi mentaliteettiin täällä. Kansa vierastaa käskijöitä, mutta organisaatiolla pitääm olla johtoryhmä joka päättää taktiikasta ja neuvottelee kun on sen aika. Keväällä vasta viikon kahinoinnin jälkeen alettiin keräämän "viisaiden miesten ryhmää". Luulisi opin olleen että se ryhmä olisi nyt toiminnassa. Yksi haasatelluista oli hyvää sujuvaa englantia puhuva palestiinalainen runoilija, joka tiivisti tunnelmat ja tilanteen hyvin. Maassa ei pästä eteenpäin ja tilanne ei parane ennen kuin kenraalit luopuvat.

Nyt sanotaan että Mulimiveljet lähtevät mukaan kapinaan ja se on hyvä juttu.

Tohtori oli huolissaan ja tukee kapinaa, mutta ei MVK:aa. Hän on huolissaan maan tilasta. Aktivistit yrittävät järjestää yleislakkoa. Nyt näyttää koko majan väki lisääntyvän. Kiihkeä tyttö, Kairon Amerikkalaisen yliopiston politiikan professori pitää palopuhetta. Nainen oli mukana jo edellisellä kerralla, on selväsanainen ja tomera. Puhuu muodossa me, kun selittää vaatimuksia.