Oli aika jännää että EUn parlamentti ei pystynyt päättämään maustettujen röökien kiellosta esim. 3 vuoden siirtymäajalla, vaan vahva röökilobby sai 7v aikaa rahastaa kansanterveydellä myös Euroopassa.

 

Areenasta katsoin pätkän joka kertoi USAn kieltolaista. Lopulta siihen kyllästyttiin ja syynä oli osittain se, että kun kaikki kuitenkin käyttivät viinaksia, jokainen rikkoi lakia ja syntyi tilanne että moraali alkoi rappeutua, lainkuuliaisuus karisi. Myös syynä oli se, että vain mafiosot rikastuivat, kun salakauppa kukoisti. Yksi syy jenkkilän kieltolain loppumiseen olikin se, että valtio tarvitsi ehdottomasti uusia tuloja, joita sitten saatiin viinan veroista.Milloinkahan jenkit osaavat käyttää tätä kokemustaan tähän toiseen huumeeseen, ruohoon? Mafialta pitäisi viedä tulolähde ja rikostilastot kaunistuisivat heti eikä tarvittaisi lisää vankiloita. Sama toimisi hampputuotteissa.

 

Kuuntelin yöradiosta uudesta ideasta, jossa pikku firmojen sukupolven vaihdoksessa saadaan uutta näkemystä. Ideaa levittää nainen joka on kehittänyt uuden tavan lähestyä ongelmaa. Menetelmän nimenä on HIP.

Hänen juttelunsa tuntui hyvältä, koska se sisälsi ajatuksen, että yrittäjän hiljainen tieto pitää voida siirtää ostajalle, jotta bisneksen vaihto sujuu hyvin. Yrityskaupassa se voi olla todella vaikeaa, koska luopujalla on niin paljon tunnetta pelissä.

 

Yöradio klo 1.30 kertoi että erikoiskuljetus vie jotain todella isoa tavaraa Hangosta Kolariin. Neljä autoa kuljettaa jotakin jonka mitat ovat K7xL7m. Se on juuri mennyt tästä ohi sillä kertoivat sen nyt ohittavan Karkkilaa. Mitä hemmetin laitosta pykätään Kolariin? Eihän sinne mitään atomivoimalaa olla tekemässä. Sen täytyy olla jokin erikoisteräsjuttu, joka on kasattu jossakin Puolassa? Jokin polttokattila?

 

Valtio on jotenkin sählännyt uusien kaistojen huutokaupassa, joissa kisaajina ovat nämä nykyiset hyeenafirmat eli teleyhtiöt. Niille on jo annettu ihan liikaa mahdollisuuksia ja nyt sitten haisee pahalle, sillä ilmeisesti koijari Kari Häkämies on junaillut asioita, joita jälkikäteen on vaikea korjata. Nyt sitten vaaditaan että koko 800 taajuuden huutokauppa aletaan alusta. Vanhat taajuudethan ovat 600 ja 900 jotakin yksikköä, oliskohan herzsiä? NMT kummittelee jossakin muistin lokerossa.