Kuppilassa heitimme herjaa Yksi kysymys Keesiltä oli, mikä sana on kaikilla kielillä sama?  En tiennyt, mutta vastaus on pyjama. Se on japania ja levinnyt kakkialle, myös tänne. Sattui sopivasti, sillä olin matkalla ostamaan sellaisen. Ensin vain piti ottaa rahaa ATM:stä ja siinä kulkee aina kuppilan ohi. Toinen maailman kieliin pesiytynyt sana on apartheid ja olivat yllättyneritä siitä, että suomessa on sillekin oma sana. Olen aina ihmetellyt että englantia pidetään kehittyneenä kielenä, kun siinä on paljon sanoja  Silti siinä yksi sana merkitsee montaa asiaa, joille suomessa on oma sana ja käsite. Miten ihmeessä kieli jossa ei eri käsitteille ole omaa sanaa voi olla kehittynyt?  Englanti on vanhanaikainen ja kehittymätön kieli.  Mulla on esimerkkisana BEAM, jolla on monta merkitystä. Niille kaikille merkityksille on suomessa eri sana!  Suomessa lumelle on kymmeniä eri käsiteitä, samoin vaikka hevoselle.

Kees kertoi että yksi suuri roisto jonka "securitate" päästi irti silloin tammikuun kuumina päivinä, asuu jossakin lentokentän suunnassa ja pari hänen veljeään West Bankilla (WB) jossa hänkin asuu, samoin Hein. Tämä jengi järjestää näitä ryöstöjä, jotka ovat uusi ilmiö. Miksi poliisi ei toimi?

Arvelin aikaisemmin että NOOR taidekauppa olisi sulkemassa kun siellä oli tyhjää ja siivottiin.  Mutta nyt se oli auki taas.

Ostin vielä yhden filtin (egyptiläinen ymmärtää sanan) ja pyjaman. Hinta yhteensä 210LE. Ei paljon lämpöisistä öistä?